Diskusjon:Frank Zappa

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Mono live 20050502.jpg Artikkelen Frank Zappa er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Start Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Rstart-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Frank Zappa[rediger kilde]

Det er en byste av Frank Zappa i byen Bad Doberan (ved Rostock), Tyskland.

I Bad Doberan har Arf Society arrangert Zappanale de siste 5 årene. Det er en internasjonal Zappa festival som har blitt gjestet av mange musikere som Zappa selv brukte. For eksempel The Grand Mothers, Chad Wackerman, Ike Willis, Adrian Belew, Don Preston, Mike Keneally, Ed Mann ... Årets Zappanale var den attende i rekken, og hadde forøvrig den norske gruppa Team Zappa fra Tromsø som en av attraksjonene.

Berlin, Tyskland, var den første byen som oppkalte en gate etter Frank Zappa.

Jeg vil anbefale Zappafans og interesserte å besøke www.zappateers.com/bb og http://www.en.zappanale.de/index_en.html for mer informasjon om Zappanale og Frank Zappa generelt.

kan noen redigere siden sånn at den oppnår standaren? førte kun inn råmaterialet selv, siden hele karrieren virket litt liten...D

Har nå grovryddet, men det er nok endel mer å gjøre - BjørnN 22. sep 2007 kl. 14:44 (CEST)

Frank Zappa og Arne Nordheim[rediger kilde]

Hvorfor er ikke Arne Nordheim nevnt når det i WP-artikkelen om Nordheim hevdes at “Zappa var fascinert av de klanglige nyansene i Nordheims komposisjoner” og “Det utviklet seg til et livslangt vennskap mellom de to” ? I hvilken grad bidro Arne Nordheim til Zappas status som innovatør av moderne musikk ? Hirpex 16. okt 2010 kl. 16:46 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:10 (CEST)