Diskusjon:Egmont

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Egmont er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
C Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Start-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Er ECN størst?[rediger kilde]

Da jeg opprettet denne artikkelen skrev jeg at Egmont i dag er «verdens største produsent av Disney-tegneserier», noe jeg følte meg ganske sikker på da jeg skrev det. Men etter å ha tenkt meg litt om, innser jeg at det kanskje ikke er like åpenbart som jeg gikk ut fra. Har derfor endret det til «en av verdens største produsenter» nå. Vil tro at det store spørsmålet gjelder hvem som er størst av Egmont og Disney Italia, da jeg går ut fra at ingen andre aktører egentlig er så veldig utfordrende på dette området. Noen som vet eller gidder å telle over hvem som er størst av disse to? Samtidig er også spørsmålet hvordan man definerer størst, såklart. Disney Italia produserer kanskje flere sider, men samtidig vil jeg nesten automatisk gå ut fra at Egmont har en langt større distribusjon. Noen som vet dette så sikkert at man kan bekrefte/avkrefte hvorvidt Egmont er størst i verden? Hadde vært greit å vite. Olaf Solstrand 21. des 2006 kl. 20:02 (CET)

Hvem eier Egmont?[rediger kilde]

Har letet rundt men finner ikke ut hvem som i siste instans eier Egmont-Gruppen(annet enn Egmont Foundation, som driver med noe vededighetsarbeid for barn) Men hvem eier disse? Har de noen aksjonærer utenfor Danmark? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.252.197.47 (diskusjon · bidrag) 30. jan 2011 kl. 17:05‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Egmont Foundation er en stiftelse. Se omtale på deres nettside og denne artikkelen hos E24. M14 9. jan 2012 kl. 10:08 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Egmont. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2017 kl. 02:41 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Egmont. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 07:11 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Egmont. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. feb. 2021 kl. 18:51 (CET)[svar]