Hopp til innhold

Diskusjon:Byford Dolphin-ulykken i 1983

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Foreslår at denne siden flyttes til Byford Dolphin-ulykken i 1983 og at det opprettes en ny artikkel, f.eks. slik:

Byford Dolphin er en halvt nedsenkbar boreplattform av typen Aker H-3. Den ble bygget av Akers mekaniske verksted i Oslo i 1979 og er senere modifisert og oppgradert. Dagens eier av plattformen er det Fred-Olsen eide selskapet Dolphin AS.

5 mennesker omkom under dykkerarbeid fra plattformen i Byford Dolphin-ulykken i 1983. Det skjedde også en tragisk dødsulykke ombord på plattformen i 2002 da en 44 år gammel mann mistet livet mens plattformen var engasjert på det Exxon Mobil-opererte Sigyn-feltet i Sleipnerområdet i Nordsjøen.

Se også


Kategori:Oljeplattformer

Kategori:Petroleumsvirksomhet i Norge

- roarjo 19. mai 2005 kl.12:08 (UTC)

Den ser god ut Profoss 19. mai 2005 kl.12:19 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Byford Dolphin-ulykken i 1983. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. des. 2021 kl. 15:43 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Byford Dolphin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jan. 2022 kl. 03:52 (CET)[svar]