Diskusjon:Børge-Are Halvorsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 15. januar 2015, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Diskografi, revisjon 2. feb. 2015[rediger kilde]

Alt dette stod i diskografien, men lot seg ikke verifisere hos pålitelige referanser hvor jeg forventet at det skulle være oppført.

Etter å ha funnet (no) Dråpe hos Bibsys, (no) Hjerteknuser hos bibsys og hos Rockipedia og hos Discogs uten at den noen av stedene fremgår av oppføringene at Halvorsen er kreditert som musiker på plata så tar jeg nå ut alle sporene/platene som jeg ikke klarte å verifisere via jazzbasen hos Nasjonalbibliotekt eller hos Bibsys.

Spor eller plater hvor hans deltagelse kan verifiseres med pålitelige referanser på at han er kreditert med deltagelse kan reintroduseres når referanse er funnet.--Dyveldi ☯ prat ✉ post 2. feb. 2015 kl. 16:57 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Børge-Are Halvorsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. okt. 2018 kl. 18:20 (CEST)[svar]