Diskusjon:Australsk fotball på Nauru

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
TRENGER VEDLIKEHOLD: Australsk fotball på Nauru er en anbefalt artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført:

  • Nesten ingen kildehenvisninger
  • Ikke oppdatert med ny informasjon på mange år

.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil anbefalt-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 30. oktober 2023 .


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Australsk fotball på Nauru}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.

Anbefalt artikkel Australsk fotball på Nauru er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Underprosjektets logo Australsk fotball på Nauru er del av underprosjektet Nauru, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av Nauru. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
Anbefalt artikkel AA Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på anbefalt-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenker var ødelagt. Vennligst sjekk om disse lenkene faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern dem om det er tilfellet.

JhsBot * 19. mai 2006 kl.15:23 (UTC)

Fiksa. Jon Harald Søby 20. mai 2006 kl.14:08 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Australsk fotball på Nauru. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. sep. 2017 kl. 05:43 (CEST)Svar[svar]

Nedgradering[rediger kilde]

Nå gjør jeg noe så spesielt som å foreslå en av «mine egne» artikler for nedgradering fra anbefalt-status … Denne artikkelen oversatte jeg fra tysk i 2005 og merka som utmerka (da hadde vi bare én grad) seinere samme år. For 18 år siden hadde vi naturlig nok andre standarder for hva som ble ansett for gode artikler, hvor hovedfokuset var på at artikkelen var av en viss lengde, hadde noen bilder og hadde få røde lenker, og det var egentlig det. Heldigvis har vi fått bedre kriterier for hva som regnes som bra med åra, men denne artikkelen har ikke fulgt den utviklinga.

Jeg har ikke tid eller overskudd til å oppdatere denne artikkelen selv, og jeg anser det som veldig lite sannsynlig at noen andre kommer til å forbarme seg over et så smalt og sært emne som dette, men hvis det er noen andre naurofile personer der ute som tilfeldigvis skulle ønske å ta et tak i denne artikkelen før frista for nedgradering går ut om et par uker så er de selvsagt sterkt oppfordra til det. Hvis ikke får artikkelen bli nedgradert. Jon Harald Søby (diskusjon) 30. okt. 2023 kl. 10:20 (CET)Svar[svar]

Støttes 100% og JHS er som alltid forbilledlig ryddig i sin argumentasjon. Her er vi mange som har noe å lære, meg selv inkludert! --185.16.167.5 16. nov. 2023 kl. 17:54 (CET)Svar[svar]