Diskusjon:Age of Empires

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Age of Empires er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Vet ikke om noen leser dette, men har et spørsmål. Kan jeg bruke bilder fra den engelsk wikipedia? Skulle ha lagt inn coverbilder av spillene, men vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette i forhold til copyright etc.

Som fastslått på Tinget, kan man dessverre ikke det lenger. Nesten alle spillartiklene hadde for inntil noen dager siden bilder av varemerkene til spillene som jeg la inn, men man fant ut at det ikke var lov, og nesten alle er nå fjernet. Selv synes jeg det er et stort tap for artiklene. Ornilnas 18. jun 2006 kl.12:56 (UTC)

Må ærlig innrømme at jeg har mistet litt lysten til å skrive, men jaja. Lite vi kan gjøre med det, noe som gjør situasjonen enda mer håpløs. Får prøve å forklare så godt som mulig. Kmbergem 19. jun 2006 kl.18:04 (UTC)
Noen få bilder er blitt gjort tilgjengelig på Commons. Jeg har lagt til to. Finn Bjørklid 24. jun 2010 kl. 15:45 (CEST)

Serieartikler[rediger kilde]

Har en liten diskusjon gående på diskusjonssiden til Final Fantasy om hva vi bør kalle serieartikler og kategorier. Fint hvis flere sier hva de synes så kanskje vi kan få navngivningen til disse artiklene til å være konsekvente. Zaarin 27. jul 2007 kl. 10:47 (CEST)