Diskusjon:ANSMET

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Underprosjektets logo Artikkelen ANSMET er del av underprosjektet Antarktis, som søker å øke antall artikler relatert til Antarktis og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.

Stubb Stubb

Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå stubb på kvalitetsskalaen. (Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Lav Denne artikkelen er av lav prioritet innen sitt emne.

Ønskeliste: Forskning i Antarktis · Antarktis' natur · Antarktis' geografi · Antarktisk tannfisk · Smith Island · Operasjon Deep Freeze · Gerald Ketchum

Pleiades large.jpg Artikkelen ANSMET er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Stubb Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå stubb på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Lav Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av lav prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Stubb Denne artikkelen er en stubb. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
  2. Wikipedia priority pyramid2.jpg Denne artikkelen er av lav prioritet, det vil si artikkelen bør kun inkluderes i fullstendige statistiske versjoner av Wikipedia.
  3. Birth Rate in USA 1934-2004.PNG Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen: