Deron Miller

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Deron Miller
DERONMILLER LIVE0709.jpg
Deron Miller i juli 2009
FødtDeron John Miller
21. mai 1976 (42 år)
Ektefelle Felissa Rose (2004–)
Beskjeftigelse Musiker, sanger, gitarist
Nasjonalitet USA
SjangerAlternativ rock
InstrumentVokalist, gitar
Aktive år1992-idag
PlateselskapDistant Records, Volcom, Island Records, Roadrunner Records
Nettstedckyalliance.com
Ensemble(r)
CKY
World Under Blood
Tidligere band
Foreign Objects
oiL
This End Up

Deron John Miller (født 21. mai 1976 i Chester i Pennsylvania i USA) er frontfigur, gitarist og låtskriver i bandet CKY, som han startet i 1997 sammen med Jess Margera, Chad I. Ginsburg og Ryan Bruni. Derons tidligere band inkluderer This End Up, OiL og Foreign Objects. CKY sin seneste utgivelse var albumet An Ånswer Can Be Found fra 2005, som debuterte på 35.-plass på Billboards Top 100.

Musikkhistorie[rediger | rediger kilde]

Det var en dag i 1994 at han traff sin fremtidige bandkamerat Jess Margera i en algebratime. De to fant raskt tonen. Deron var i ferd med å slutte i bandet sitt This End Up, og Jess fortalte Deron at han kunne spille trommer. Deron ble med hjem til Jess og de to spilte litt sammen. Først syntes Deron at Jess var lite dyktig som trommeslager og håpløs hva rytmer angikk. Men Deron ga Jess en sjanse til og senere startet det bandet Foreign Objects. Etter å ha gitt ut en EP med fem spor bestemte de seg for å starte et nytt, mer kommersielt band kalt oiL. Bandet var på vei til studio for å spille inn demo da de møtte Chad I. Ginsburg i GroundHog Studios i Bucks County i Pennsylvania. Etter å ha hørt en demo med Disengage the Simulator fra bandet ville Chad umiddelbart bli medlem. Han hadde på den tiden nettopp forlatt bandet Rudy + Blitz.

Deron har et sideprosjekt kalt World Under Blood, med hovedgitarist Luke Jaeger, trommeslager Tim Yeung og bassist Risha Eryavec.

Personlig liv[rediger | rediger kilde]

Deron har dukket opp sammen med CKY Crew i mange av Bam Margeras videoer, inkludert alle CKY filmene og Haggard. Miller giftet seg med Felissa Rose 17. oktober 2004. Miller og Rose lever for tiden i California med sine døtre, Bianca Rose Miller, født 8. juni 2005, og Lola Marue, født 4. mars 2007.

28. juni 2006 Etter å ha gått av scenen under et show i Vermont sa Deron Miller at han ville bruke juli måned på et rusavhengighetsprogram for å komme over stoffmisbruket han har slitt med. Annonseringen kom fire dager etter at han plutselig forlot scenen under en konsert i Burlington i Vermont. En stund etter hendelsen la Miller ut denne beskjeden på bandet nettside:

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]