Cato Bruarøy

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Cato Bruarøy
Født9. november 1970Rediger på Wikidata (50 år)
OsRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Cato Bruarøy (født 9. november 1970 i Os i Hordaland) er en norsk karateutøver og sensei. Han er europamester i karategrenen wado-karate (2006), verdensmester i karategrenen shito ryu-karate (1999) og offisiell norgesmester i karate. Bruarøy er også hovedinstruktør for karateorganisasjonen WIKF Norge, leder for teknisk komite i Norges Kampsportforbunds karateseksjon og norsk representant og instruktør i selvforsvarssystemet Israeli Military System of Self Defence - Krav Maga. Han har trent karate siden han var 12 år og er gradert 7. dan svart belte. Han trener og underviser også i de kinesiske helseøvelsene Taiji, Qigong og Taijiwuxigong.

Bruarøy er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er styreleder og største eier i kommunikasjonsbyrået Kime Kommunikasjon AS i Bergen.

Bruarøy har vært engasjert som kommunikasjonsdirektør og informasjonssjef i Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL), arbeidet som vaktsjef og finansjournalist i Dagens Næringslivs nyhetsbyrå TDN Finans og vært aksjefondsanalytiker og webredaktør i Acta-konsernet. Siden 2003 har han arbeidet som informasjonsrådgiver med finans, strategi og krisehåndtering som fagområder.