Bjørn Sem

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Bjørn Ingar Sem
Bjørn Sem på Aker brygge
Født18. juli 1976
Oslo, Norge
BeskjeftigelseProfesjonell bryter Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge
KallenavnBjørn Sem
El Vikingo
GBH
Mr. Norway
Høyde193 cm
Vekt136 kg
Offisielt nettsted

Bjørn Sem er en norsk fribryter fra Oslo i Norge. Han er en av de tidligste medlemmene av Norges Wrestlingforbund (NWF). Bjørn Sem ble norgesmester for første gang den 24. august 2003 ved å slå Byron Lawless. Han mistet tittelen igjen kort tid etter, men den 21. oktober 2007 ble Sem norgesmester for andre gang, og han er per 18. juli 2009 regjerende norgesmester. Seieren som førte til Sems andre norgesmesterskap kom i kamp mot daværende norgesmester Jon «Big John» Veivåg på Parkteatret i Oslo.

Bjørn Sem er en av Norges største fribrytere, både i størrelse og renommé. Sem har vært med på flere internasjonale show i Colombia, Spania, Italia, Danmark, Finland og Storbritannia. Bjørn Sem har stort sett hatt en "heel"-personlighet, og to av hans mest gjennomgående sitater er "Bjørn er best. Og jeg er Bjørn" og "Hold kjeft!". Bjørn Sem sier selv at han har blitt inspirert av Bret "The Hit Man" Hart, Owen Hart, Ted DiBiase, Dick Togo og Bam Bam Bigelow.

Tag Teams[rediger | rediger kilde]

Bjørn Sem har vært med i flere tag teams. I Norge er hans samarbeid med Big John og Talentfulle Thomas i Big Ones det mest kjente. I en periode var også Bjørn Sem del av Olsen-klanen.

Bjørn Sem har også samarbeidet med den kjente wrestleren Alofa.

Filmografi (utvalg)[rediger | rediger kilde]