Billie Jenkins

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Billie Jenkins
Født1986
Søsken Christy Jenkins
Beskjeftigelse Student
Nasjonalitet USA
søskenChristy Jenkins
foreldreHelen Jenkins † og Carl Jenkins
tittelden Ultimate Kraften
Heks
kjønnKvinne
hårfargeBlond
øyneGrønn
evnerTelekinese og Projeksjon
whitelighterPaige Matthews
Første opptreden"Still Charmed & Kicking"
Siste opptreden”Forever Charmed”
Spilt avKaley Cuoco og Hollis Robinson(lille Billie)

Billie Jenkins er en fiktiv person fra fjernsynsserien Charmed

Hun er en heks og yngste datter av Helen Jenkins og Carl Jenkins. Siden begge hennes foreldre ikke er magiske arvet hun evnene fra hennes mormor.

Hun har evnene Telekinese og Projeksjon. Hun innehar også de vanlige evnene som heks, som evnen til å kaste magiske formler, brygging av trylledrikk og spå for savnede objekter og mennesker med krystall og kart. Hun er en av to som utgjør den Ultimate Kraften.

Biografi[rediger | rediger kilde]

Tidlig liv[rediger | rediger kilde]

Billie ble født sent på 80-tallet til foreldrene Helen og Carl Jenkins. Som liten hadde hun et godt forhold til storesøsteren, Christy. Men da hun var fem var hun vitne til at søsteren ble brutalt kidnappet av en som viste seg senere å være demonen Reinhardt. Foreldrene trodde at det var for lille Billies beste hvis de ikke nevnte hendelsen igjen. Billies mor fortalte henne at hun og søsteren arvet magiske evner fra deres mormor. Og det var derfor Triaden leide Reinhardt til å kidnappe Christy. De viste at jentene var arvinger fra en lang linje hekser nesten like som Charmedsøstrene så de arrangerte ting så de skulle bli motstandere til Halliwell.

Møter Halliwells[rediger | rediger kilde]

Billie fant ut at hun var en heks mens hun gikk på College, da hun oppdaget at hun kunne flytte på objekter uten å ta på dem. Hun leste alt hun kunne finne om hekser og begynte og Spå etter demoner med hjelp av en krystall og en PC. Hennes første demon ledet henne til en kino sal. Mens der kalte underbevisstheten etter Whitelighteren hennes, som tilfeldigvis var Paige Matthews.

Billie drepte demonen og stormet ut av kinoen og forlot Paige som ble skadet i kampen. Paige prøvde å finne henne igjen men klarte det ikke. Selv om de hadde forfalsket døden sin og prøvde å leve demonfrie liv kunne ikke Paige overse sin Whitelighter side eller hennes myndige. Og søstrene ender opp å måtte beseire demonene Paul Haasog Black Heart, som trodde at Billie var en Charmedsøster i forkledning. Sånn fant Billie, som hadde lest om dem, ut hvem de var. I bytte for at Billie holder tett, går de med på å lære henne alt de kan om heksekunst og Billie tar over jakten på demoner mens resten av verden tror at Charmed er døde.

Trening[rediger | rediger kilde]

Søstrene lar Billie bo i huset deres mens hun lærer. Paige lærer henne opp i Potions og hvordan beseire demoner og Leo lærer henne opp i definisjonen og historien til magi. Utenom dette studerte hun Halliwells Book of Shadows og begynte til slutt sin egen.

Ettersom månedene gikk beviste Billie at hun er en veldig mektig heks. Hennes mentale evner vokste til hun mestret en ny evne, Projeksjon, som gjør at hun kan prosjektere ønskene sine og manipulere virkeligheten. Men det tok lang tid før hun mestret denne evnen og med et uhell forandret hun foreldrene sine til leiemordere som nesten drepte henne. Men med hjelp av søstrene, Book of Shadows og Leo blir hun til slutt en dyktig og sterk heks.

Finner Christy[rediger | rediger kilde]

Da Billie finner ut at Christy ble kidnappet av en demon blir hun besatt av å finne henne. Søstrene mener at metodene hennes kommer til å få henne i trøbbel men hun hører ikke. Til slutt klarer hun å bruke Projeksjon evnen sin til å finne Christy.

Blir imot Charmed Ones[rediger | rediger kilde]

Hun finner Christy nærmest katatonisk i en grotte og tar henne med hjem. Det hun ikke vet er at i løpet av de femten årene hun har vært holdt fanget har hun blitt hjernevasket av Triaden til å tro at Halliwellsøstrene er i ferd med å bli onde og at det var hennes skjebne å beseire dem. Hun manipulerer Billie til og gradvis tro det samme. Men det var mye vanskeligere enn hun trodde siden Billie var blitt glad i familien. Christy begynte å plante tvil, for eksempel; at de skulle finne sin egen leilighet og tøyset med at husmoren Piper torturerte henne med mat; prøvde å overbevise henne om at det var selvisk av søstrene å forfalske døden sin og ansette Billie til å sloss mot demoner som egentlig var deres jobb; og at de hadde skapt Utopia sammen med Avatarene ut av deres egne personlige selviske ønske. Billie begynte endelig å tro henne da foreldrene hennes ble drept av en Noxon demon som søstrene nektet å beseire siden de trengte informasjon om den Ultimate Kraften for å få Leo tilbake. Billie gikk da med på å flytte ut av Warrenhuset. Senere ble det klart at Billies Projeksjon evner kombinert med Christys evner som en Ildstarter var den Ultimate Kraften Halliwell måtte bekjempe.

Billie og Christy setter opp basen sin på den nå nedlagte og forlatte Magi Skolen. Billie er fortsatt usikker på om de skal sloss mot Halliwellsøstrene men slutter å stole på dem da Christy får det til å høres ut som at Piper angrep henne. Christy finner da en formel som gjør at Billie kan gå inn i drømmene deres for å se hva de egentlig ønsker seg. Der ser hun at Piper er besatt på å få tilbake Leo, Phoebe tenker bare på om det er for sent for henne å få den datteren hun så i et syn en gang og Paige ønsker bare å finne en balanse i livet.

Den ultimate kampen[rediger | rediger kilde]

Etter at de flytter inn på Magi skolen møter Billie Dumain en demon hun trodde bare var en fantasivenn da hun vokste opp. Dumain klarer og snu hele det magiske samfunnet mot Charmedsøstrene, overbeviser dem om at søstrene bare tenker på seg selv og misbruker magi. Christy og Billie tar da over Warrenhuset og Charmed flykter til underverdenen og senere leiligheten til Phoebe. Billie var overbevist om at Charmed hadde blitt selviske men prøvde alt for å slippe og sloss mot dem. Etter hvert går hun med på å drepe dem men sier hun ikke liker det. Triaden planlegger med Dumain at Jenkins må bruke kraften til The Hollow for å beseire Charmedsøstrene. Men to demoner, som da jobbet sammen med Charmedsøstrene, overhørte samtalen. Det tar enormt mye magi og kalle på The Hollow, Halliwells klarte det med Power of Tree men Jenkins kidnapper Wyatt for å kombinere sine krefter med hans for å gjøre det. Når de har kraften stjeler de evnene til Wyatt for å bli mer jevnsterke mot Charmed Ones.

Billie og Christy møtte søstrene i Warrenhuset og et resultat av kampen ble huset sprengt i filler og resulterte i at Christy ble drept sammen med Phoebe og Paige. Tilbake på magi skolen overtaler Dumain Billie til å bruke projeksjon evnene sine til å dra tilbake i tid til Christy men Billie finner ut at han vil bare at hun skal dra tilbake for å redde Triaden, som ble beseiret av Charmedsøstrene. Billie prosjekterer seg til huset og prøver å stoppe seg selv og Christy men datid Billie kaster nåtid seg selv inn i veggen med telekinese. Kampen begynner å utspille seg sånn som første gangen frem til Piper dukker opp sammen med moren og bestemoren sin og kaster en formel som forkaster The Hollow tilbake der den kom fra og nåtid Billie og Piper blir en med seg selv igjen. Billie og Christy teleporterer så vekk med en potion. Tilbake på magi skolen prøver Billie å fortelle at de har blitt misbrukt av Triaden men Christy fokuserer bare på å fullføre det de begynte på og drepe Charmed Ones. Billie drar da tilbake til søstrene for å be om hjelp og tilgivelse. Sammen drar de tilbake i tid igjen til magi skolen samtidig som Christy og Dumain gjør det sammen for å advare Triaden. Søstrene beseirer Triaden og begge versjonene av Dumain rett foran øynene til Christy. Billie prøver igjen å snakke søsteren til fornuft men Christy kaster en diger ildball mot dem. Billie, med hjelp av telekinese kaster den tilbake i selvforsvar og dreper søsteren sin.

Evner[rediger | rediger kilde]

Grunnleggende evner[rediger | rediger kilde]

Formler: evnene til å kaste magiske formler og utføre ritualer.

Potions: evnen til å brygge Potions.

Spå: evnen til å finne personer elle objekter med hjelp av en krystall og kart.

Aktive evner[rediger | rediger kilde]

Telekinese: evnene til å flytte objekter med tankekraft. Det kan kanaliseres igjennom øynene, hendene og stemmen.

Projeksjon: evnen til å manipulere virkeligheten. Det blir kanalisert igjennom fantasien, sterke følelser og viljen til å la ting skje. Ulikt Wyatt (som også har denne evnen og kan bruke den veldig lett) krever Billie intens konsentrasjon for å klare å bruke den.

Andre evner[rediger | rediger kilde]

Høy motstand: evnen til å motstå bade magiske og fysiske angrep. Kan overleve ellers dødelige skader.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Billie Jenkins på Charmed Wiki