Baywatch (film)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Baywatch
Generell informasjon
SjangerKomedie
Prod.landUSA
Lengde119 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiSeth Gordon
ProdusentIvan Reitman
Michael Berk
Douglas Schwartz
Gregory J. Bonann
Beau Flynn
ManusforfatterDamian Shannon
Mark Swift
Basert påBaywatch
MusikkChristopher Lennertz
SjeffotografEric Steelberg
KlippPeter S. Elliot
Foran kamera
Hovedrolle(r)Dwayne Johnson
Zac Efron
Alexandra Daddario
Kelly Rohrbach
Annen informasjon
Budsjett65-69 millioner dollar
Totalomsetning177,6 millioner dollar
DistributørParamount Pictures
Premiere
  • 19. mai 2017 (2017-05-19) (USA)
  • 2. juni 2017 (2017-06-02) (Norge)
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Baywatch er en amerikansk spillefilm basert på fjernsynsserien Baywatch. Filmen er regissert av Seth Gordon og hadde premiere 19. mai 2017. I hovedrollene er blant andre Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra og David Hasselhoff.[1]

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

I Emerald Bay, Florida, er Mitch Buchannon (spilt av Dwayne Johnson) og hans team av badevakter, inkludert hans nestkommanderende Stephanie Holden stranden og bukten rundt som en del av en elite-divisjon av badevakter kjent under navnet Baywatch. Etter å ha gjennomført over 500 redninger i løpet av hans karriere, er Mitch veldig godt likt av samfunnet. Under en av hans morgen-patruljer oppdager Mitch en liten pose narkotisk stoff som er skylt opp av vannet i nærheten av Huntley Club, som nå er under eierskap av forretningskvinnen Victoria Leeds - som i hemmelighet har bestukket byrådsleder Rodriguez og en rekke andre i forsøk på å øke hennes eierandel over hele området.

Mitch møter senere idrettsutøver Matt Brody som tror at hans tidligere deltakelse i Olympiske Leker gir ham automatisk rett til å begynne som badevakt uten å gå gjennom en eneste test først. Etter en rekke konkurranser får Mitch og hans kollegaer tre nye badevakter: Ronnie Greenbaum, Summer Quinn og Matt Brody. Når en privat yacht tar fyr, går Brody imot en direkte ordre, når han dykker ned i vannet direkte under flammene. Dette gjør at han må reddes av de andre badevaktene. Mitch, Brody og Summer infiltrerer senere et sykehus, hvor de blir vitne til Leeds håndlangere som legger igjen en forfalsket rapport for å dekke over at byrådsleder Rodriguez ble myrdet på Leeds sin ordre.

Overbevist om at Leeds selger narkotika ut av Huntley Club, går Mitch og Brody undercover hvor de oppdager hvordan Leeds og hennes arbeiderne får tak i narkotika og bearbeider stoffet. De forsøker å avsløre Leeds sine planer om å privatisere hele stranden og hun systematisk kjøper ut eller eliminere enhver konkurrerende bedrift i området. De forsøker deretter å infiltrere en privat fest på Leeds sin personlige yacht, for å finne ut hvordan hun smugler narkotika.

Hovedroller[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]