Bare Barn Band

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Bare Barn Band spiller på Kanalplassen under Canal Street 2015

Bare Barn Band er et band fra Arendal som lager musikk for barn.

Bandet ga ut debutalbumet Sett deg opp i kørja i 2009, og releasekonsert ble holdt 15. november samme år i Arendal rådhus og kulturhus.

Bare Barn Band deltok på Parkkonsert i 2009, og er med på Park CD-N som kom ut samme år.[1] De spilte på Canal Street i Jazz in the park i 2009 sammen med blant andre Maria Mena.[2] og i 2010 på Plaskejazz sammen med Elisabeth LindlandMerdø.[3] De hadde samme år konsert sammen med Elisabeth Lindland i Arendal rådhus og kulturhus,[4] samt spilte for kronprinsparet i Sam Eydes Plass.[5]

I 2011 spilte de på Arendal Bilmesse,[6] og de er også booket til Plaskejazz på Merdø i 2011 også.[7] Oppfølgeralbumet til bandet blir innspilt i 2011 og er forventet utgitt senere samme år.

Medlemmene i bandet er etablerte musikere som alle lever av musikk på ett eller annet vis. Dag Tynes er kjent fra blant annet bandet Theo og CD-en Det har raba igjen...nye og kjente spor... til Knut Andreas Olsen. Rasmus Solem har blant annet vært studiomusiker for Espen Lind og deltatt på albumutgivelse med Inger Marie Gundersen, som har Ole Kelly Kvamme i sitt faste band. Leif-Magnus Lilleaas har utdannelse fra Berklee College of Music og Liverpool Institute for Performing Arts, og er utdannet musikkterapeut ved Norges musikkhøgskole.

Diskografi[rediger | rediger kilde]

Medlemmer[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]