Bård Wiggen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Bård Wiggen (født 9. desember 1961) er en norsk fotballtrener og tidligere assistenttrener i Köln under Ståle Solbakken.

Wiggen hadde en karrière som spiller i blant annet Rosenborg hvor han ble seriemester og cupmester i 1988, Mjøndalen, Strømsgodset og Drafn. Han startet også trenerkarrièren i sistnevnte klubb. Etter det har Wiggen vært hovedtrener for Mjøndalen, Aalesund og spillerutvikler, assistenttrener og hovedtrener i Start. I tillegg har han vært assistent for Norges G19-landslag. Etter mange år i Start, dro Wiggen til København i 2008 for å assistere Ståle Solbakken. Der avsluttet han da Ståle Solbakken overtok trenerjobben i Köln i 2011. Sluttet i Köln i 2012. 10. juli skrev Wiggen kontrakt med Lillestrøm. Etter kun en halv sesong i Lillestrøm, har han før 2013- sesongen dratt tilbake til Trondheim og Rosenborg, for å være Per Joar Hansens høyre hånd de neste to årene.

Kilder[rediger | rediger kilde]


Forgjenger:
 Knut Torbjørn Eggen 
Hovedtrener for Aalesund
(1997–1999)
Etterfølger:
 Geir Hansen fotballDenne fotball- og personrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.
En stubbmerking uten oppgitt grunn kan fjernes ved behov.