Amaenaideyo!!

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Amaenaideyo
あまえないでよっ!!
(Amaenaideyo!!)
DemografiSeinen Manga
Sjanger Ecchi, Komedie, Buddhisme
Manga: Amaenaideyo
Manus Toshinori Sogabe
Utgiver Japan Wani Books
Magasin Comic Gum
Periode 25. mars 200424. februar 2007
Tankōbonbind 7
Manga: Amaenaideyo MS
Manus Toshinori Sogabe
Utgiver Wani Books
Magasin Comic Gum
Periode 25. juli 2007 – Pågående
Tankōbonbind 5
Anime: Amaenaideyo
Regissør Keitaro Motonaga
Studio Studio Deen
Licensor Media Blasters
Kanal AT-X
Periode 1. juli 200516. september 2005
Episoder 12 + 1 OVA
Anime: Amaenaideyo Katsu
Regissør Keitaro Motonaga
Studio Studio Deen
Licensor Media Blasters
Kanal AT-X
Periode 4. januar 200622. mars 2006
Episoder 12 + 1 OVA

Amaenaideyo!! (あまえないでよっ!!) er en manga-serie for voksne skrevet av Sogabe Toshinori. Serien gikk i manga-magasinet Comic Gum. En anime-adopsjon av serien gikk på TV Tokyos anime-satellittkanal, AT-X.

Media blasters kjøpte lisensen for å utgi Amaenaideyo-serien i USA i januar 2009. Den engelske versjonen ble omdøpt til "Ah my Buddha". Serien er også delt opp i de to sesongene «Amaenaideyo!!» og «Amaenaideyo!! MS», hvor MS er en forkortelse for 'more sweet' (mer godsaker). Foruten Japan er Frankrike og Kina er de eneste landene som har gitt ut bøkene.[trenger referanse] Serien ble avsluttet i august 2009.

Programmet[klargjør] ble sendt i Japan med gode seertall, noe som var årsaken til at det kom en andre sesong. En sesong tre var planlagt, men grunnet dårlig DVD-salg ble den ikke gitt ut.

Handling[rediger | rediger kilde]

Amaenaideyo!! handler om den 16 år gamle gutten Ikkō Satonaka. Han ble sendt til Saienji-tempelet for å få bedre kontroll over kreftene sine og for å lære seg å bli en skikkelig munk. I templet må han hver dag trene sammen med seks nonner og bestemoren hans hver eneste dag. Han havner ofte i trøbbel, og ender opp med å bli brutalt slått og misforstått av de andre. Ikkō Satonaka gjennomgår store forandringer fra første til andre sesong av serien.

Karakterer[rediger | rediger kilde]

  • Ikko Satonaka (里中逸剛 Satonaka Ikkō) er seriens hovedperson. Når han ser nakne jenter forandrer han seg til en supermunk med overnaturlige krefter som gjør at han kan fjerne alle ånder i nærheten og gi dem frelse ved å sende dem til nirvana. Den negative siden er at han etterpå blir pervers og prøver å hoppe på jenter for å ha seksuell omgang med dem.
  • Chitose Nanbu (南部千歳 Nanbu Chitose) er en av seks nonner i Saienji-tempelet. Hun har kort lunte, og kan bli aggressiv hvis en av jentene plager henne.
  • Yuuko Atoda (阿刀田結子 Atōda Yūko) er en av de seks nonnene i Saienji-tempelet. Hun er voldelig, og havner ofte i kamper med bøller med våpen. Selv bruker hun bare nevene.
  • Haruka Amanogawa (天川春佳 Amanogawa Haruka) er en av jentene i tempelet. Hun er lat og bryr seg lite om alt og ingenting. Likevell klarer hun og holde seg tynn og glad. Hun er blond og leken, tuller ofte, har de største brystene og er den høyeste av jentene i tempelet.
  • Sumi Ikuina (生稲雛美 Ikuina Sumi) er en snill, god og følsom jente som bare mener godt. Hun mishandler ikke Ikkō, slik som de andre jentene gjør, men er likevel flink til å få ham i trøbbel.
  • Hinata Sugai (為我井陽 Sugai Hinata) er en rolig jente som bor på tempelet. Hun snakker lite og har traumer. Som kjæledyr har hun en svart djevel som kan forandre seg til en livsfarlig demon.
  • Sakura Sugai (為我井さくら Sugai Sakura) er en sjefete person som, sammen med Ikkōs bestemor, prøver å holde orden på hva som skal bli gjort i tempelet. Hun kan spise store mengder mat uten å bli tykk.
  • Jotoku Kawahara (河原浄徳 Kawahara Jotoku) er tempelets sjef og eier og Ikkōs bestemor.
  • Kazuki Kazusano (上野一希 Kazusano Kazuki) er en av jentene i tempelet. Hun er den eneste av jentene som viser at hun er forelsket i Ikkō. Hennes oppdrag er å få tak i kraften til Ikkou, slik at hun også kan bruke den.
  • Miyako Amanogawa (天川京 Amanogawa Miyako) er Harukas eldre søster. Hun har ansvar for Saichouji-tempelet.