Amaenaideyo!!

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Amaenaideyo
あまえないでよっ!!
(Amaenaideyo!!)
Demografi Seinen Manga
Sjanger Ecchi, Komedie, Buddhisme
Manga: Amaenaideyo
Manus Toshinori Sogabe
Utgiver Japan Wani Books
Magasin Comic Gum
Periode 25. mars 200424. februar 2007
Tankōbonbind 7
Manga: Amaenaideyo MS
Manus Toshinori Sogabe
Utgiver Wani Books
Magasin Comic Gum
Periode 25. juli 2007 – Pågående
Tankōbonbind 5
Anime: Amaenaideyo
Regissør Keitaro Motonaga
Studio Studio Deen
Licensor Media Blasters
Kanal AT-X
Periode 1. juli 200516. september 2005
Episoder 12 + 1 OVA
Anime: Amaenaideyo Katsu
Regissør Keitaro Motonaga
Studio Studio Deen
Licensor Media Blasters
Kanal AT-X
Periode 4. januar 200622. mars 2006
Episoder 12 + 1 OVA

Amaenaideyo!! (あまえないでよっ!!) er en manga serie for voksne av Sogabe Toshinori. Serien gikk i det populære "Seinen" manga magasinet, Comic Gum. En anime adopsjon av serien gikk på TV Tokyos anime satellittkanal, AT-X. Dette programmet er godt kjent av mange for å ha blandet sammen Love Hina og Naruto formellen (Nakenhet og Action) sammen til en perfekt kombinasjon. Anime serien har derimot en svakere handling i den første sesongen, men utbreder seg i den andre. Manga versjonen viser mye mer nakenhet enn det som er lov på TV, men dette er rettet opp i "OVA" episodene..

Media blasters kjøpte lisensen for å utgi Amaenaideyo serien i USA, i januar, 2009. Serien ble også omdøpt til "Ah my Buddha" på den engelske versjonen, noe som mange tror skal være en parody for en annen velkjent Anime, Oh my Godess!!. Serien har ikke ennå kommet ut i skandinavia, og det er ingen planer for det på dette tidspunktet.

Denne manga serien er også delt opp i to "Sesonger". Den første som er Amaenaideyo!! og den andre, kalt Amaenaideyo!! MS. MS står for 'More sweet' (Fort oversatt til 'Enda mer godsaker') noe som coveret på det første kapittelet indikerer. Manga bøkene er heller ikke gitt ut i Skandinavia enda, og Frankrike og Kina er de eneste landene som har utgitt bøkene utenfor Japan.

Serien ble avsluttet i august 2009, da det aller siste nummeret av Mangaen kom ut. Deretter fortsatt forfatteren på sin neste serie, etter å ha gitt ut noen siste, fargelagte bilder av Chitose og gjengen på Bloggen sin som et farvell.

Programmet ble sendt i Japan med ganske gode seertall. Dette var årsaken til en sesong 2. En sesong 3 var også planlagt (Som vist i siste episode av Katsu serien, der det står "Amaenaideyo fortsetter ennå") men grunnet dårlige salg av DVD-ene, ble det aldri noe av. Forfatteren selv har gitt uttrykk for at han ønsker en animert oppfølger i humor-stripene i slutten av hver bok.

Handling[rediger | rediger kilde]

Denne serien handler om Ikko Satonaka, en 16 år gammel gutt som ble sendt til Saienji tempelet for å få bedre kontroll over kreftene sine og lære seg å bli en skikkelig munk samtidig. Der må han trene sammen med 6 nonner og bestemoren hans hver eneste dag, slik at han skal lære seg hvordan en ekte snill monk skal oppføre seg. Men han havner ofte opp i trøbbel, noe som ender med at han både blir brutalt slått, ofte med at blod renner ut av hodet hans og utover gulvet eller smøres rundt på veggen, pluss at han blir misforstått en hel del av de andre. Handlingen går som regel utover Ikkou's daglige liv på Saienji tempelet i tykt og tynt.

Personenen forandrer seg i serien i stor grad fra første sesongen til den andre. I første sesong av Animen, bryr ingen av jentene seg om Ikko i det hele tatt. De viser bare kroppen sin for og vekke opp Ikko's kraft når det er ånder i nærheten. Men i den andre viser Chitose litt kjærlighet for Ikko, og hun begynner faktisk og bry seg om ham. Men, en ny jente som heter Kazuki er også forelsket i ham, og gjør alt hun kan for at han skal like henne... Og det går ikke så bra alltid.

Personer[rediger | rediger kilde]

Ikko Satonaka (里中逸剛 Satonaka Ikkō)
Hovedpersonen i denne serien som er 16 år gammel, og ble sendt til et munke tempel samme år på grunn av at foreldrene hans ville få ham til å oppføre seg som en skikkelig munk. Dette var på grunn av at han bare danket hjemme å leste "Voksen Magasin" hele tida. Siden bestemoren hans, Jotoku, eide tempelet og var en Munk selv, så tok hun ham gladelig inn uten å nøle. Han har også en spesiell guddommelig kraft, noe som han ble plaget av som barn. Når han ikke fikk viljen sin, kom det opp et stort lys opp fra ham, og ting i nærheten begynte og sveve i løse luften. Han har ennå ikke klart å ta kontroll over den, noe som Jotoku prøver å hjelpe ham med.
Hvis han ser jenter nakne, transformerer han seg til en Super-munk. Når han er i denne tilstanden, får han en overnaturlig krefter som gjør at han kan fjerne alle ånder i nærheten og gi dem frelse ved å sende dem til Nirvana. Den negative siden ved kraften hans er at han blir utrolig pervers etterpå. Hvis en eller flere jenter er i nærheten, prøver han å overfalle dem ved å hoppe på dem, og til slutt ha et seksuelt øyeblikk med dem. Men han blir vanligvis sparket av dem før han får sjansen, noe som får han tilbake til sin naturlige tilstand.
Chitose Nanbu (南部千歳 Nanbu Chitose)
Chitose er en av de seks kvinnelige munkene (Også kalt nonner) som bor på Saienji tempelet. Hun har utrolig kort lunte, og kan bli svært aggressiv hvis en av Jentene plager henne med størrelsen på brystene hennes eller noe sammenkoblet met Ikkou. Hun slår som regel aldri de andre jentene, men Ikkou er et perfekt bytte hvis hun blir sur nok, uansett om han ikke har gjort noe. Hun er ofte den som blir 'strippet' foran Ikkou, slik at han kan redde dem med kraften sin.
Uansett om hun sier at hun hater Ikkou. merkes det tegn på at hun liker ham. Hun beskymrer seg for ham hele tida, passer på ham til tider og har indre følelser for ham, bare at hun ikke kan få det ut. Hun er en klassisk Tsundere, altså en kvinne som oppfører seg voldelig og primitiv pga. aggresjonen sin, men har likevell en snill side hvis en bare rekker frem til den.
Yuuko Atoda (阿刀田結子 Atōda Yūko)
Yuko er også en av de seks kvinnelige nonnene som bor på Saienji tempelet. Hun er kjent for å være ganske så voldelig, og havner ofte i kamp med skolebøller der ofte våpen er innblandet. Hun derimot bruker bare nevene, noe som ser ut til å funke helt perfekt for henne. Personligheten hennes er en blanding mellom en gutts og en jentes: Slåss ofte og er hissig, men på innsiden så er hun egentlig ganske seriøs og alvorlig. Spesielt når det gjelder kjærlighet, blir hun mye roligere enn før.
Haruka Amanogawa (天川春佳 Amanogawa Haruka)
Haruka er den tredje jenta på Tempelet. Hun er en av de sjeldne jentene som er lat, ikke gidder å gjøre ting og bryr seg lite om alt og ingenting. Likevell klarer hun og holde seg tynn og glad. Hun er blond, ganske leken, tuller ofte, men likevell klarer å gjøre ting hun blir bedt om (Altså, hvis hun gidder da) nøye og skikkelig. Hun kan også minne om en blond amerikaner på utsendet, har de største brystene på tempelet og er den høyeste av dem alle.
Sumi Ikuina (生稲雛美 Ikuina Sumi)
Sumi er en snill og god jente som bare mener godt. I tillegg til det, så er hun også ganske følsom. Hun misshandler ikke Ikkou, slik som de andre jentene gjør. Men likevel er hun flink til å få ham i trøbbel, ved å skrike hvis noe han gjør ikke er helt passende for øyeblikket og får de andre jentene til å løpe bort og banke ham opp. Utsendet hennes minner om en person fra "Okinawa" området, der folk er ganske brune i huden. Hun har også uforklarelige store øyenbryn, noe som kan minne om Rock Lee fra Naruto serien.
Hinata Sugai (為我井陽 Sugai Hinata)
Sugai Hinata er den rolige typen som bor på tempelet. Hun sier aldri stort, men bruker istedenfor hodet til å tenke på mange ting som har skjedd henne før, med andre ord traumer. Hun er den yngste der, og har en liten svart djevel som kjæledyr. I motsetning til det søte utsendet til djevelen, kan den transformere seg til en diger, livsfarlig demon hvis Hinata er redd eller kjenner fare. Hinata har også storesøsteren hennes på Saienji tempelet, Sugai Sakura. Men til tross for at Hinata er så rolig og ikke sier stort, bryter hun omtrent fullstendig sammen når hun først begynner å bli skremt.
Sakura Sugai (為我井さくら Sugai Sakura)
Sakura er en sjefete person som prøver å holde orden på hva som skal bli gjort i tempelet, sammen med Ikkous bestemor, Jotoku. Hun er veldig sjefete av seg, noe de fleste kan se siden hun ofte er sur. Hun bruker også briller. En av de spesielle egenskapene hennes, er at hun spiser store mengder mat, uten å bli feit. Da Hinata var liten og ble tvangssendt til Saienji av foreldrene, ble Sakura med henne. Jotoku var enig med at det var greit, siden hun var ryddig av seg.
Jotoku Kawahara (河原浄徳 Kawahara Jotoku)
Jotoku er sjefen og eieren av Saienji Tempelet. Også kjent som Ikkous bestemor, har hun i lang tid hatt ansvaret for å ta seg av Saienji tempelet og dens elever. Hun har også en god del rivaler fra andre templer, på grunn av barnebarnet sitts spesielle kraft. Jotoku er ikke særlig vokst og er omtrent like høy som en hagenisse. Hun har også en godt del rynker i ansiktet, og håret hennes kan ikke synes lenger. Som ung var hun nydelig, vakker og hadde langt svart hår. Men som gammel... Ble ganske mye forandret.
Kazuki Kazusano (上野一希 Kazusano Kazuki)
Kazuki er den eneste jenta som viser at hun er forelsket i Ikkou. Hun har en veldig lys hvit/gul farge blanding på håret, har blå øyne og et fint utsendet. Hennes oppdrag er å få tak i kraften til Ikkou, slik at hun kan bruke den også. Men, selvfølgelig, blir hun ofte stoppet når hun er midt i det.
Miyako Amanogawa (天川京 Amanogawa Miyako)
Hun er storesøstera til Haruka, og har ansvar for Saichouji tempelet. I motsetning til lillesøstera si, er hun rolig og tar omtrent alt alvorlig, med untakk av når hun prøver å skaffe noe. Hun har også forårsaket mange traumer i Haruka's hode, siden hun kjeftet ganske mye på henne da hun var mindre.