Agustín Julio

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Agustín Julio
AgustinJulio1.JPG
Født25. oktober 1974[1] (44 år)
Cartagena
Beskjeftigelse Fotballspiller
Nasjonalitet Colombia
Høyde186 centimeter
Posisjonmålvakt

Agustín Julio (født 25. oktober 1974 i Cartagena i Colombia) er en colombiansk fotballspiller, som hadde oppgaven som keeper for klubben Independiente Santa Fe.

Julio var vanligvis førstevalget når det gjaldt valg av keeper for det colombianske nasjonale fotballaget. Julio hadde blitt tildelt denne stilling etter at den tidligere målvakten Miguel Calero hadde sluppet inn hele ni mål på bare to kamper. Julio var lagkaptein for det colombianske landslaget under ni av de totalt elleve første kvalifiseringskampene forut for FIFA World Cup som ble arrangert i 2010.

Julio hadde en vellykket start på hans tid som lagkaptein for det colombianske landslaget og landslaget vant stor seier over Argentina under kvalifiseringensrundene. Men det ble stilt spørsmål ved om Julio var den beste lagkaptein etter et 4-0 nederlag mot Chile. Det colombianske landslaget fikk snart en ny lagkaptein etter dette store nederlaget. Men under en sjokkerende snuoperasjon klarte Agustin Julio å gjenvinne sin plass på det colombianske landslaget under en senere kamp mot Ecuador, da Colombia vant kampen 2-0.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ transfermarkt.com, 9. okt. 2017, Agustín Julio, 63182

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]