A.J. McLean

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
A.J. McLean
Alexander James McLean
AJ Malibu 003.jpg
Født9. januar 1978 (42 år)
West Palm Beach
Beskjeftigelse Vokalist, sangskriver, skuespiller
Nasjonalitet West Palm Beach, Florida, USA
Medlem av Backstreet Boys
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)A.J.
KallenavnAlex, A.J.
SjangerPop
R&B
Poprock
InstrumentVocals, bass guitar, piano, saxophone, acoustic guitar
Aktive år1986–present
PlateselskapJive, Avex, Podman
IMDbIMDbRedigere på wikidata
Signatur
A.J. McLeans signatur

Alexander James "Alex" McLean (født 9. januar 1978 i West Palm Beach, Florida, USA), kjent som A.J. McLean, er en musiker og sanger. Han er medlem i Backstreet Boys.

Tidlig liv[rediger | rediger kilde]

McLean ble født i West Palm Beach av mor, Denise Fernandez og far Bob McLean. Foreldrene skilte seg da McLean var fire år gammel, og han ble oppdratt av sin mor og hennes besteforeldre, Ursula og Adolph Fernandez. Da han var 8 år gammel, spilte han i sin første rolle som Little Mike i filmen Truth or Dare i 1986[1].

I 1990 flyttet han til Orlando i Florida sammen med sin mor og besteforeldre for å konsentrere seg om skuespiller- og sangkarriere sin. På starten av 1990-tallet var han ofte med i serier som ble sent på Nickelodeon og var med på forskjellige Disney-prosjekter, blant annet GUTS, Welcome Freshmen, og komiserien Hi Honey, I'm Home! hvor han spilte «Skunk». For å bli med i Backstreet Boys sammen med kameratene Brian Littrell og Nick Carter valgte han å droppe ut av high school og fullførte utdanningen med en lærer som reiste med gruppa på turné.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]