Wikipedia:Tinget/Arkiv/2011-08

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Artikkelen Liste over dekorasjoner godkjent til bruk på norsk militær uniform er nominert til WP:GL. Se Wikipedia:Kandidatsider/Liste over dekorasjoner godkjent til bruk på norsk militær uniform.
Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. --M Haugen 21. feb 2011 kl. 17:14 (CET)

Notis om kandidatartikkel: Kellsboken[rediger kilde]

Artikkelen Kellsboken er nominert til WP:UA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Kellsboken.
Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. --M Haugen 22. feb 2011 kl. 06:55 (CET)

Bloat i Spesial:Siste endringer[rediger kilde]

Øverst på Spesial:Siste endringer står det: «Språkvask er ukas konkurranse for uke 8! Det innebærer at dugnaden får ekstra oppmerksomhet i løpet av uka, med mål om at dugnadsmålet er nådd ved ukeslutt. Hjelp gjerne til med arbeidet!» Det er også en link som heter «skjul». To ting: For det første er linken helt ubrukelig, for neste gang siden lastes, er meldingen ikke lenger skjult. For det andre har dette absolutt ingen ting med siste endringer å gjøre. Notisen har derfor ingenting på RC-lista å gjøre etter min mening. Den er sikkert lagt inn i beste mening, men jeg finner den overhodet ikke hjelpsom. Tvert imot finner jeg den plenty irriterende, forstyrrende og i veien. Er jeg virkelig den eneste? - Soulkeeper 21. feb 2011 kl. 15:47 (CET)

Beklager at du føler det slik, men du er hjertelig velkommen til å bidra (i forhold til bloated som lå der før, så er det ingenting) Profoss (diskusjon - bidrag) 21. feb 2011 kl. 17:00 (CET)
Den har da liggi der lenge? 21. feb 2011 kl. 17:24 (CET)~
Putt dette i CSS-en din (vector/monobook), så blir det borte:
#Artikkeloppgaver { display:none; }
Om du også vil fjerne alt det andre der som ikke er akkurat Siste endringer kan du skrive dette:
body.page-Spesial_Siste_endringer div.skjulRamme { display:none; }
Håper det hjelper. Sjøl synes jeg disse tinga er nyttige, spesielt konkurranselenka, siden jeg ikke har så mange andre måter å få med meg hva som er ukas konkurranse (uten å gå aktivt inn for det). Jon Harald Søby 21. feb 2011 kl. 17:38 (CET)
Det er en del steder med slikt som er «kjekt å ha», men ofte er det bare kjekt for noen og i mange tilfeller finnes det andre og mindre forstyrrende steder hvor det kan plasseres. Når lista med endringer dyttes nedover så blir de enkelte oppføringene i denne mindre eksponert. Redigeringer blir da mindre eksponert og sjansen øker for at feil og vandalisme overlever. Det er ingen løsning at de som irriterer seg over alt ekstrastasjet fjerner det, løsningen er å legge lenkene i venstremargen via en tilleggsfunksjon slik at oppføringene i siste endringer i større grad blir eksponert. — Jeblad 21. feb 2011 kl. 21:06 (CET)
Ja, når jeg åpner RC-lista, så gjør jeg det ikke for å se reklame for urelaterte aktiviteter, men tvert imot for å bruke RC-lista til det RC-lista skal brukes til. Helt utrolig, jeg vet. Hvis jeg ønsket å delta i ukas konkurranse, ville jeg (sær som jeg er) ikke funnet det naturlig å lete i spesialsider, men kanskje heller på Torget, Tinget eller ved å gjøre et søk i Google. Her snakker jeg dog kun for meg selv. Takk til JHS og Jeblad for konstruktive tilbakemeldinger. Jeg har tatt JHS' råd til følge, så får «Noen» ta Jeblads, eventuelt ikke. - Soulkeeper 23. feb 2011 kl. 02:43 (CET)