Maldiskusjon:Norges domstoler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Stilig med riksvåpenet. Er det fritt frem å bruke det? Jeg trodde det var ganske strengt. --Duffman 25. okt 2004 kl.23:02 (UTC)

Det er fra siden om Norge. Den nåværende versjonen er lastet opp av bruker:Profoss. Å gjengi riksvåpnet i en encyklopedisk sammenheng er i seg selv uproblematisk. Når det gjelder evt. opphavsrett til utførelsen av våpnet som brukes, må du nesten spørre profoss. Wolfram 25. okt 2004 kl.23:09 (UTC)
Det bildet ble dratt ned ifra engelsk wiki, under det store "sidetabell på alle verdens land"-prosjektet. Synes det blir litt feil å bruke det der, var jo egentlig tenkt i samband med flagget og i en rubrikk der det står spesifikt at det er riksvåpenet. Profoss 26. okt 2004 kl.00:11 (UTC)
Om bruk av riksvåpenet, se Om riksvåpenet hos UD. Jeg skal ikke si hvorvidt det der åpnes for bruk i encyklopedisk sammenheng. Men hvis så er tilfelle, kan «[e]lektroniske filer kan fåes ved henvendelse til Statens forvaltningstjeneste, avd. Informasjonsforvaltning». Det kunne kanskje være greit med et bilde med høyere oppløsning enn det nåværende? Zerblatt 21. des 2005 kl.01:31 (UTC)
Jeg har nå erstattet bildet i denne malen med et hentet herfra. Etter min mening ser det meget bedre ut enn det forrige. Jeg overlater imidlertid til dere å endre andre maler som benytter våpenet, dersom dere mener at dette er ok. Zerblatt 21. des 2005 kl.01:39 (UTC)

Konfliktråd[rediger kilde]

Bør ikke Konfliktrådene og anke eller ankemuligheter inn i boksen? Gryphonis 1. nov 2011 kl. 11:58 (CET)

Min første tanke er at konfliktrådene ikke er en del av domstolene i Norge, jf. domstolloven §§ 1 og 2. Det er en tjeneste som tilbys for å løse konflikter i minnelighet. De har ikke adgang til å avsi dom, dette har forliksrådene som også megler mye. Når det gjelder anke så hører dette inn under en mal om prosess eller lignende. Artikkelen om anke handler ikke om domstolene i Norge. Skal man ha inn anke i malen så må man i hvertfall ha inn dom først, siden det er dommen som ankes. Da ruller snøballen. Reinhard Heydt 1. nov 2011 kl. 12:45 (CET)
Kjøper den forklaringen. Mener at vi trenger en navigasjonsboks som kommer i tillegg på de aktuelle sider, eller blir det for komplisert å lage en slik:Gryphonis 1. nov 2011 kl. 13:36 (CET)