Brukerdiskusjon:Zaarin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Request for desysop[rediger kilde]

I hereby request to be desysopped as I'm leaving this Wikipedia on the grounds of being tired that it's okay that I'm treated like crap just because I'm admin. Thank you. Zaarin 11. mar 2009 kl. 11:26 (CET)

Hei, siden du ga din Nei-stemme i Wikipedia:Kandidatsider/Salme 48 har artikkelen blitt vesentlig utvidet og omarbeidet, jfr denne diff'en, mange andres innvendinger har blitt innfridd, og flere har stemt for artikkelen. Det hadde vært hyggelig om du kunne se på artikkelen på ny, og eventuelt revidere din nei-stemme. Mvh MHaugen 21. mar 2009 kl. 18:23 (CET)
Og, ja, jeg ser at du har forlatt wp, men spillereglene tilsier likevel at jeg bør legge igjen en slik hilsen når jeg skal jobbe fram ja-stemmer for artikkelen.

Hei. Håper ikke at du har sluttet for godt, men jeg skjønner at det kan være stressende å være her. Det hadde ellers vært greit om du ville hjelpe meg med å oversette FFX fra den nåværende engelske artikkelen siden den er i ganske status i motsetning til mange av de andre engelske FF-artiklene. Jeg har tatt meg av Scenario og planlegger å fullføre Spillmekanismer; du kan selv velge hva du vil ta. Men hvis du ikke vil så forstår jeg godt. Deadman 6. apr 2009 kl. 22:50 (CEST)

Velkommen tilbake![rediger kilde]

Hei, flott å ha deg tilbake, Zaarin. :) Jeg prøvde å få et nytt design på {{Infoboks videospill}}, men som du kanskje ser, er det mange mellomrom etter hver av parameterne. Jeg prøvde å gi den det samme designet som den engelske versjonen; vet du hvordan man fikser dette? Deadman 10. jun 2009 kl. 10:19 (CEST)

Takk. Jeg har sett på malen, men jeg finner ikke ut hvor mellomromet kommer fra. Det er noe som legger til
<p><br /></p>
til slutt under hver parameter i høyre kolonne. Zaarin 11. jun 2009 kl. 19:21 (CEST)
Det var så vidt jeg kan se {{1x}} som la på linjeskiftene. Fikset. Skjønt hvorfor ikke bare bruke {{infoboks rad}} & co, heller enn å importere engelsk malverk? :-\ — the Sidhekin (d) 11. jun 2009 kl. 19:46 (CEST)
Overså den av en eller annen grunn. :S Zaarin 12. jun 2009 kl. 08:13 (CEST)

Doctor Who[rediger kilde]

Jeg har sett at du har gjort en god del for artikler som har med Doctor Who å gjøre, men det er ikke så mange som gjør Doctor Who her på no:Wiki. Jeg har også sett at du ikke akkurat holder på med Wiki nå for tida. Hvis du skulle komme tilbake, ville det vært fint om kunne hjulpet mer innenfor Doctor Who igjen. -MarlinMr 26. sep 2011 kl. 00:40 (CEST)

Hei. Har tenkt å utvide flere sider innen emnet, men har ikke helt kommet så langt. Planen var å oppdatere flere av episodeartiklene til ihvertfall GA-status... Zaarin 11. feb 2012 kl. 23:11 (CET)
Hei. Har du noe innspill til Wikipedia:Sletting/Liste over ufullstendige Doctor Who-historier? Mvh. Wikijens (diskusjon) 22. mar. 2015 kl. 13:37 (CET)[svar]

Liste over Roland MT-32-kompatible videospill nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Zaarin! Jeg har nominert Liste over Roland MT-32-kompatible videospill, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Liste over Roland MT-32-kompatible videospill. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 11. apr. 2016 kl. 22:15 (CEST)[svar]

Internasjonal versjon nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Zaarin! Jeg har nominert Internasjonal versjon, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Internasjonal versjon. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 28. jun. 2017 kl. 22:31 (CEST)[svar]

Mal:Gamefaqs nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, Zaarin! Jeg så du har opprettet malen Mal:Gamefaqs, og jeg har foreslått at den blir slettet på grunn av den kan være vanskelig å holde oppdatert, og på grunn av lenkeråte. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Mal:Gamefaqs om hvorvidt malen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at malen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. EdoAug (diskusjon) 30. des. 2022 kl. 21:25 (CET)[svar]