Brukerdiskusjon:Tore

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hei, Tore, og velkommen!
Jeg håper du trives her — det gjør ihvertfall jeg — og at du kommer med mange verdifulle bidrag. Før du begynner å lage nye artikler, bør du lese stilmanualen vår og eventuelt den utdypende teksten «Hvordan redigere en side». Det viktigste er, hvis du skal starte en ny artikkel, at du ser litt på andre artikler i samme kategori. Er det en TV-serie, se Simpsons, er det en film se Harry Potter osv...

Det er imidlertid noe hjelpelenker som bør leses. Les vår stilmanual for hvordan sette opp artikler, og vår redigeringsmanual for tips og bruksanvisning. Du kan spørre oss på Tinget og faglige spørsmål på Orakelet. Du kan selvfølgelig spørre meg om du trenger litt hjelp i starten. Kanskje er dine spørsmål om Wikipedia allerede besvart på Ofte stilte spørsmål? Hjelpesystemet vårt er samlet på Wikipedia:Hjelp


Undertegnende i skrivende stund

Bilder[rediger kilde]

Hvis du vil laste opp bilder er det viktig at du leser Wikipedia:Retningslinjer for billedbruk. Følger du ikke disse reglene vil bildene uten videre bli slettet.

Og, én ting til: De fleste bildene her er merket med |thumb| og det vil si at alle bildene er slik du selv ønsker det. Alle bildene er imidlertid automatisk stilt inn 150 pixler, noe som er svært lite. Om du føler for større bilder, gå inn på dine instillinger og endre bildestørrelsen til det du ønsker. Denne leie situasjonen er forhåpentligvis midlertidig.

Noen tips[rediger kilde]

...Her er noen tips som hjelper deg å manøvrere i Wikipedia!

  • Hvis du vil leke med de nye wiki-ferdighetene dine, kan du gjøre dette i en sandkasse. Du kan opprette din egen sandkasse her. Der kan du skrive hva du vil. Det kan være lurt å kladde artikler i sandkassen før du legger dem ut.
  • Signer ditt innlegg (slik som på diskusjonssider) med ~~~~.
  • Ta gjerne kontakt med oss på IRC. Vi samles på kanalen #wikipedia-no på irc.freenode.net. Om du har en innebygd IRC-klient på PCen din, er dette linken du kan bruke.
  • Hvis du kjeder deg, eller vil ha noe å gjøre kan du gå til en tilfeldig side eller gå på prosjektportalen og finn «Vedlikeholdsoppgaver».
  • Les tankestrek!

Ha det fint her på Wikipedia! Hilsen  ϑ Marcus (Simpsons) 20. okt 2006 kl. 17:50 (UTC)

Synes du denne velkomsten var dårlig? Bra? Hvordan kan den bli bedre? Fortell meg!