Brukerdiskusjon:HNoDans97

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er min diskusjonsside. Vennligst skriv din melding nederst.

For min brukerside, se Bruker:HNoDans97.

Skriv innlegg ved å trykke her eller rediger.

Pitbull[rediger kilde]

Hei du, pitbull var opprinnelig et redirect til amerikansk pitbullterrier, fordi pitbull av de fleste og opprinnelig nok refererer til denne og lignende hundetyper. Slik må det fortsatt være, derfor er rapperen med samme navn flyttet til pitbull (musikk). Når du gjør om på innholdet i eksisterende sider må du alltid passe på at viktige referanser ikke forsvinner, slik din omskrivning førte til. I utgangspunktet skal alltid opprinnelsen til navnet/beskrivelsen har fortrinnsrett. Betydningen av pitbull som en hund har i så måte eksistert i nær 200 år, så rapperen må nok finne seg i å være en sekundær. Tbjornstad 18. okt 2009 kl. 14:17 (CEST)

Jaha, greit. Mente ikke å fornerme hunderasen HNoDans97 18. okt 2009 kl. 14:40 (CEST)
Helt greit (jeg skjønte det), men når du endrer på sidereferanser må du også huske å rette opp i lenker som går dit. Du kan altså ikke bare flytte en side til en ny referanse, slik du nettopp gjorde, men du må også rette opp i alle lenker som fører dit. Du finner disse lenkene gjennom å klikke "Lenker hit" i verktøymenyen (i ventre marg). Lykke til... Tbjornstad 18. okt 2009 kl. 15:30 (CEST)

Dette er et leksikon, ikke en fanside for norske fans av programmet. Derfor er det lagt inn hvem som vant, og det skal stå der. Dessuten vet ikke du hva norske fans vil eller ikke vil, du kan kun stå for din egen mening, som i dette tilfellet er irrelevant. Jeg har tilbakestilt til min siste endring. Om noen ikke vil vite hvem som vant, så lar de være å gå inn på en leksikonartikkel om emnet, hvis det har det minste sunt vett.KEN 19. des 2009 kl. 19:39 (CET)

Mhm..? Javel. HNoDans97 19. des 2009 kl. 19:41 (CET)

Shakespeares skjulte koder / Robert Crumptons Shakespeare[rediger kilde]

Hei. Ser du flyttet denne artikkelen, men det kan virke som det er to forskjellige produksjoner regissert av samme fyr. Ser i hvertfall på denne artikkelen i Aftenposten 20. des 2009 at det skal komme en film som heter Robert Crumptons Shakespeare vår/sommer 2009 på kino. Og det var heller ingen Crumpton med i serien som gikk nå, såvidt jeg kan huske, så det bør være greit med en artikkel om filmen og en om serien. Mvh Torstein 2. jan 2010 kl. 10:32 (CET)

Bra arbeid![rediger kilde]

Imponerende arbeid innen dans- og talentshow! Storken Sture d b 30. mai 2010 kl. 18:25 (CEST)[svar]

Sletting[rediger kilde]

Hei. Ville bare gjøre oppmerksom på Wikipedia:Sletting/Dum Diddly, hvis du fortsatt er aktiv. --Wikijens (diskusjon) 18. mar. 2016 kl. 01:50 (CET)[svar]

Samtidsjazz nominert for sletting[rediger kilde]

Hei HNoDans97! Jeg har nominert Samtidsjazz, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Samtidsjazz. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 30. sep. 2020 kl. 01:38 (CEST)[svar]

Eddie Torres nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, HNoDans97! Jeg så du har opprettet artikkelen Eddie Torres. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Eddie Torres om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 11. aug. 2023 kl. 17:26 (CEST)[svar]