Brukerdiskusjon:Fredrifj

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Babel-brukerinformasjon
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
da-3 Denne bruger har et avanceret kendskab til dansk.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sv-3 Den här användaren har avancerade kunskaper i svenska.
nn-3 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit høgt nivå.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Brukere etter språk



Arkiv-1 Akriv-2

Skjer'a?[rediger kilde]

Ferdig med farmasien nå? Profoss (diskusjon - bidrag) 25. apr 2011 kl. 11:34 (CEST)

Yes! Flyttet til Bergen og :) Hva gjør du i Australia? Mvh Fredrifj 25. apr 2011 kl. 11:35 (CEST)
Lærerpåbygging og er borte fra Norge... har egentlig ikke flere grunner, også er det sol og forholdsvis billig øl. Profoss (diskusjon - bidrag) 25. apr 2011 kl. 12:03 (CEST)

Hei, Hyggelig å bli spurt om å bidra i diskusjonen! Håper det var til noen som helst nytte. Hilsen --Ronja R 25. apr 2011 kl. 16:05 (CEST)

Det er bare hyggelig. Beklager, men har hatt dårlig med tid til Wikipedia i det siste pga mye jobb. Det er en fordel du svarer på din egen diskusjonside slik at vi ikke sprer diskusjonen unødig. Mvh Fredrifj 6. mai 2011 kl. 21:01 (CEST)[svar]

Gratulasjon[rediger kilde]

Jeg gratulerer alle norske wikipedister med 300 000 sider!

--Олег-літред, brukeren аv den ukrainske wikin (Користувач:Олег-літред). 7. mai 2011 kl. 11:37 (CEST)[svar]


Juleavslutning - håper å se deg der![rediger kilde]

Velkommen til juleavslutning med Wikimedia Norge, på Gamle rådhus i Oslo.

Hei! Wikimedia Norge arrangerer juleavslutning med julemiddag fredag 14.desember klokken 1700, sammen med Norsk Kulturråd. Arrangementet vil finne sted i andre etasje på Gamle rådhus i Oslo, og foruten juletallerken og hyggelig samvær vil vi også få høre korte faglige innlegg. Dessuten vil vi premiere vinner/e av den norske delen av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments.
Arrangementet er åpent for Norsk Kulturråd, medlemmer av Wikimedia Norge, og wikipedianere med registrert brukerkonto. Medlemmer av Wikimedia Norge får arrangementet og julemiddag gratis, mens ikke-medlemmer betaler en egenandel på kroner 200. Man betaler for egen drikke. Alle deltakere må være påmeldt.
Påmelding skjer innen utgangen av 10.desember ved å sende meg ditt fulle navn på mail til erlend@wikimedia.no. Skriv om du ønsker pinnekjøtt eller lutefisk.
Velkommen!
Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 3. des 2012 kl. 20:49 (CET)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:54 (CET)[svar]

Ang: Din status som administrator[rediger kilde]

Hei! Jeg er en av stewardene på Wikipedia. Der er nylig blitt innført en policy med hensyn til endring/ tilbakekalling av utvidede rettigheter for brukere (administrator, byråkrat o.a.). Denne ble innført ved konsensus i nettsamfunnet. I tråd med denne policyen går man nå gjennom administratoraktivitetene for wikier der policy vedrørende inaktivitet ikke er innført.   Du fyller kriteriene for ikke-aktivitet (ingen registrerte logg-handlinger og ingen redigeringer siste 2 år) på nowikiquote, hvor du er administrator. Siden nowikiquote ikke har egen prosess for gjennomgang av administratorrettigheter, gjøres den globale policyen gjeldende.   Hvis du ønsker å beholde rettighetene, vennligst ta kontakt med det aktuelle wikisamfunnet ditt og fortell at du har fått denne meldingen, men ønsker å fortsette. Når dette er gjennomgått og drøftet av det aktuelle forumet, kan du kontakte stewardene på  m:Stewards' noticeboard, med lenke til forumet der ditt wikisamfunn uttrykker ønske om å opprettholde rettighetene.   Vi, stewardene, vil vurdere svarene. Hvis der ikke foreligger noe svar etter ca. en måned, vil vi fjerne administratorrettighetene. I tvilstilfeller vil vi la spørsmålet gå tilbake til lokalsamfunnet for gjennomgang og kommentarer. Hvis du har spørsmål, vennligst ta kontakt via m:Stewards' noticeboard.   Med vennlig hilsen, Rschen7754 6. aug. 2014 kl. 06:02 (CEST)[svar]