Wrong Turn 3: Left for Dead

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Wrong Turn 3: Left for Dead
Wrong Turn 3: Left for Dead
Generell informasjon
UtgivelsesårUSA 20. oktober 2009
Prod.landUSA USA
Lengde92 min.
Språkengelsk
Bak kamera
RegissørDeclan O'Brien
ProdusentJeffrey Beach
ManusforfatterConnor James Delaney
Foran kamera
MedvirkendeTom McKay
Chucky Venn
Tamer Hassan
Annen informasjon
Budsjett$2 millioner
Prod.selskapSummit Entertainment
20th Century Fox Home Entertainment
Eksterne lenker

Wrong Turn 3: Left for Dead er en amerikansk skrekkfilm fra 2009, og den tredje filmen i Wrong Turn-filmserien. Den ble sluppet på DVD i USA den 20. oktober 2009.

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

En kamerat-gjeng, Alex, Trey, Sophie og Brent, går inn i en avsidesliggende skog i Vest-Virginia for å drive med rafting. Kort tid etter å ha begynt camping-turen, blir Alex sine venner drept av Three Finger. Sheriff Carver og visesheriff Lane mottar en rapport om de savnede vennene. Noen dager senere, skal fengselsvaktene Nate, Walter og Preslow overføre en gruppe fanger til et annet fengsel. Fangene er biltyven Crawford, seriemorderen Floyd og Brandon - som ble feilaktig dømt for drap, og Chavez som leder en kriminell organisasjon. Samt Willy, en undercover-agent som prøver å skaffe informasjon fra Chavez.

Underveis til fengselet kjører kannibalen Three Finger en lastebil inn i bussen deres, slik at de krasjer i skogen. Dette gjør at de må fortsette til fots. Walter blir hardt skadet i sammenstøtet, men Nate redder ham før bussen eksploderer. De finner en pansret lastebil forlatt i skogen. Nate sjekker førerhuset på lastebilen, hvor han finner en pistol. Han gir i hemmelighet pistolen til Walter, og Chavez finner masse penger i bagasjerommet. Chavez vil ta med seg alle pengene, og han krever at alle skal bære to poser hver. Men Walter nekter fordi han er skadd, og han trekker pistolen for å skyte Chavez. Men den har ikke noe ammunsjon, og Chavez finner en annen pistol og dreper Walter.

Chavez tvinger de andre til å bære pengene, og de fortsetter til fots. De snubler i en felle, satt opp av de resterende kannibalene fra forrige film. Three Finger dreper først Willy, og deretter Crawford. I mellomtiden er Sheriff Carver på leting etter fangene og vaktene, og visesheriff Lane leter etter den savnede vennegjengen. Sheriff Carver blir drept av Three Finger. Alex blir tatt til fange og bundet fast i en forlatt tømmerhytte, hvor han ser Lane bli drept. Nate kommer og frigjør Alex, men blir angrepet av Three Finger. Alex redder ham ved å knivstikke Three Finger, og de stikker av i en bil. Men Three Finger følger etter, og de krasjer inn i et tre. Bilen tar fyr, men Brandon hjelper dem ut. De blir igjen angrepet av Three Finger, men Nate stikker ham i hodet med en lang krok. Nate prøver å finne igjen de resterende pengene fra den pansrede bilen. Men Brandon kommer, og skyter ham i ryggen med en pil. I det Brandon plukker opp pengene, kommer en annen kannibal og slår ham ned.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]