Wikipedia:Underprosjekter/Hip-hop/venstre-side

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Underprosjekt hip-hop[rediger kilde]

Flere wikipedianere har skapt underprosjekter for å koordinere og organisere informasjon i artikler relatert til for eksempel norsk rock eller japansk musikk. Dette vil jeg også skape for hip-hop relaterte artikler. Det er ønskelig at denne siden, og dens undersider skal hjelpe wikipedianere med å forbedre artikler relatert til Hip-hop. Hvis du ønsker å hjelpe til, kan du melde deg på ved å trykke på «Rediger Kilde» ved «Bidragsytere» boksen, og for å se gjøremål kan du se her. Bruk To-do listen for å legge inn ting som må gjøres, og for å finne arbeidsoppgaver. Benytt arbeidsgrupper-siden for å finne noen du kan jobbe sammen med. Sammen vil vi standardisere og forbedre alle artikler relatert til hip-hop kulturen på Wikipedia, så vel som å opprette manglende artikler.

For mer informasjon om Underprosjekter kan du se Wikipedia:Underprosjekter eller om du er ny til Wikipedia kan du se her.

Ønsket med prosjektet er å:
To hip-hop DJ-er lager ny musikk ved å blande låter fra flere platespillere. Bilde: DJ Hypnotize (venstre) og Baby Cee (høyre)
 1. Både skrive og utvide relaterte artikler til hip-hop kulturen og/eller hip-hop musikken.
 2. Organiser og administrer innholdet — Store mengder informasjon er ikke til nytte dersom den ikke er ordentlig organisert og kategorisert. Sørg også for at enhver aktivitet på en hip-hop relatert artikkel blir viderekoblet tilbake til prosjektet. Om det oppstår en tvist på en relatert diskusjonsside, vil ikke alle se det. Det er anbefal at tvisten blir bragt til prosjektets sider, slik at du kan få forslag fra alle prosjektets deltakerene for å finne en løsning.
 3. Skadekontroll — Ser du noe som må gjøres? Vær modig! Rediger artikler, bli involvert i diskusjonene på artikelsiden, og vær så snill å fortell oss om dine tanker og idèer på prosjektet sin diskusjonside! Dette er med på å forbedre prosjektet.
 4. Anbefalte artikler og Utmerkede artikler — Det er veldig få artikler innen hip-hop som for øyeblikket ligger inne på de to listene. Det kreves derfor massevist av arbeid for at hip-hop relaterte artikler som skal kunne inkluderes i listen. Vi må jobbe med å rydde opp mange av våre sider og få dem i en anstendig nok tilstand til å bli nominert.
Gjøremål[rediger kilde]
Vennligst se på to-do listen for spesifikke oppgaver og/eller diskusjonssiden for diskusjoner rundt store prosjekter.
 1. Redusere triviell informasjon, spekulasjon, synspunkter og det som ikke er verifiserbart.
 2. Overvåker alle artikler for brudd på alt som er oppført ovenfor (triviell informasjon, spekulasjon, osv.)
 3. Promoter Hip-hop artikler til anbefalte artikler eller Utmerkede artikler.
 4. Legg til prosjektmalen {{Underprosjekt hip-hop}} til alle hip-hop relaterte diskusjonsside.
 5. Vurder alle hip-hop relaterte artikler for relativitet og viktighet.
 6. Utvide og øke kvaliteten på alle relaterte artikler.
 7. Hjelp til å finne referanser for artister/bandartikler som for øyeblikket ikke finnes.
 8. Arbeid mot å lage alle hip-hop relaterte artikler oversiktlige, organisert, godt skrevet og tilgjengelige.
Kunngjøringer[rediger kilde]
Crystal Clear app bell.png
Crystal Clear app bell.png

Kunngjøringer for underprosjekt hip-hop
august 9, 2020

 • 24. juli 2018: Underprosjekt hip-hop ble opprettet!