Wikipedia:Kandidatsider/Jean Harlow

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jean Harlow[rediger kilde]

For noen år siden laget brukeren Maneki Neko (diskusjon · bidrag) en serie fine, grundige og gjennomarbeidede artikler om Hollywood-divaer. To av dem fikk stjerne den gang, men det ligger flere artikler som er like gjennomarbeidet. Dette er en av dem, og jeg synes det ser veldig bra ut.

Spørsmålet om kandidatnominasjoner når hovedbidragsyteren ikke lenger er aktiv med å redigere, testet vi ut med et par artikler i juni: Bach og Good Queen Bess. M O Haugen (diskusjon) 2. sep. 2021 kl. 13:24 (CEST)

Anbefalt[rediger kilde]

  1. For For M O Haugen (diskusjon) 2. sep. 2021 kl. 13:24 (CEST)
  2. For For (under betydelig tvil) Saken er gjennomgående preget av klønete sprog, se f.eks. en ni ords setning som «Etter hennes død var det stor etterspørsel etter filmene.», hvor (u)ordet «etter» opptrer hele tre ganger. Asav (diskusjon) 2. sep. 2021 kl. 16:24 (CEST)
  3. For For --Trygve Nodeland (diskusjon) 3. sep. 2021 kl. 16:47 (CEST)
  4. For For Ulflarsen (diskusjon) 3. sep. 2021 kl. 22:15 (CEST)

Kommentarer[rediger kilde]

Jeg har rettet skuespillerinne til skuespiller, som vel er den formen vi bruker i vårt land, nå. Generelt synes jeg at språket er godt. Noen steder kan det forbedres, for den perfekte setning finnes ikke. Men ved å bruke ord som «klønete» om andre skribenters bidrag, gjør man seg selv fortjent til karakteristikken, allerede ved første gangs bruk. Bidragsytere hvis artikler nå velfortjent trekkes frem fra glemselen, kommer aldri til å bidra igjen, dersom vi ønsker dem velkommen tilbake på denne måten.--Trygve Nodeland (diskusjon) 3. sep. 2021 kl. 16:47 (CEST)


Etter at artikkelen har vært oppe til vurdering den fastsatte tiden (7 eller 14 dager), er vurderingen avsluttet med den konklusjon at den er en anbefalt artikkel. M O Haugen (diskusjon) 11. sep. 2021 kl. 12:22 (CEST)