Wikipedia:Artikkelsamarbeid/Tromsø

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tromsø[rediger kilde]

Ikke så få interessante opplysninger her. Men denne kommunen har vel også et innbyggertall? Finn A. Jeg vet ikke hvem som har laget denne, er vel litt av hvert. Iallefall, denne synes jeg er lang og fin, og jeg kom til å tenke: Hva trenger denne for å bli anbefalt (det burde den kanskje blitt allerede) slash utmerket? Jeg synes den inneholder litt av hvert og dekker det meste. Noen meninger? ϑ Marcus 13. nov 2006 kl. 17:07 (CET)

Lang, men dårlig skrevet, det er mitt første inntrykk. Og det skyldes vel at det har vært mange inne i bildet å puslet bitene sammen. Banangraut 20. nov 2006 kl. 05:34 (CET)
Utdanning står knapt nevnt, hele artikkelen er svært listepreget og kort/dårlig disponert historie. og f.eks står har Nord-Norge banen fått mye plass, mens andre ting mangler/står lite om. Langt fra anbefalt i nåværende form. Mvh Røed (d · en) 30. nov 2006 kl. 23:32 (CET) (og det er ikke pga. rivalisering mellom Bodø og Tromsø :p)
Jeg har laftet den om grundig, i forhold til Wikipedia:Stilmanual/Kommuner, og markert de største manglene med {{seksjonstubb}}. Foreløpig ser artikkelen ut til å være skrevet etter innfallsmetoden. En eller flere må ta systematisk fatt dersom vi vil gjøre den nominabel. --MHaugen 10. des 2006 kl. 12:08 (CET)
Takk. Det er nettopp disse tingene jeg ville vite, før jeg en dag gjør noe med den. Jeg visste i utg.pkt. at den ikke var perfekt, men... Takk for tilbakemelding. ϑ Marcus 10. des 2006 kl. 14:20 (CET)