Wikipedia:Artikkelsamarbeid/Per Imerslund

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Per Imerslund[rediger kilde]

Jeg har ikke skrevet på denne selv (ikke engang litteraturlista, men d kjem nok), men synes den virker interessant og omfattende, og tenker den kan bli bra med kloke hoders bistand. --MHaugen 23. okt 2006 kl. 18:23 (UTC)

Jeg har skrevet mesteparten av denne artikkelen slik den nå står, og har prøvd å finne noen illustrasjonsbilder. Som eksponent for et miljø som ble borte i historieskrivningen etter okkupasjonen, synes jeg han representerer en utvidelse av forståelsen for tenkningen som hersket, særlig før krigen i Norge. Jeg bygger artikkelen i stor grad på den nevnte biografien, men har også lagt på annet materiale og egne analyser. Jeg vil gjerne at flere tar et skarpt blikk på artikkelen og har ingen klam eiendomfølelse for den! PaulVIF 23. okt 2006 kl. 19:23 (UTC)
Jeg «skulle bare» fylle ei rød lenke, og endte opp med Erling Winsnes. Snodig skrue, det også. --MHaugen 29. okt 2006 kl. 10:59 (UTC)
Jeg har nå gått igjennom artikkelen, både med hensyn til overlenking og lange setninger, og innbiller meg at jeg nå er ferdig med den, i hvert fall 99,9%. Det vil sikkert etterhvert kunne bli enkelte tilføyelser på analysedelen her og der? PaulVIF 2. nov 2006 kl. 17:14 (UTC)