Wikipedia:Administratorenes oppslagstavle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Wikipedia:AO)
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Oppslagstavle
Admin mop.PNG

Administratorer er medlemmer av Wikipedia som er kjent med prosjektets retningslinjer, og kan stoles på. De trenger likevel et diskusjonsforum, der nye administratorer kan be om hjelp, og der det kan opplyses om nye funksjoner som påvirker administratorene. Brukere som ikke er administratorer har selvsagt også tilgang til siden, og om man trenger hjelp til noe fra en administrator, er det bare å spørre her.


Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2 Arkiv 3
Arkiv 4 Arkiv 5 Arkiv 6
Arkiv 7 Arkiv 8 Arkiv 9
Arkiv 10 Arkiv 11 Arkiv 12
Arkiv 13
Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Misbruksfiltrene[rediger kilde]

En endring ifm hvordan misbruksfilteret tolker uttrykk har gjort at en del filtre har slått til alt for ofte. Jeg har sett over de som er på dette prosjektet, og det virker ikke som noen av dem er berørt av endringen, men jeg har ikke rettigheter slik at jeg kan teste dem. Noen med tilstrekkelige rettigheter bør kjøre tester på samtlige filtre for å se om de fortsatt fungerer som tenkt. — Jeblad 24. okt. 2016 kl. 20:55 (CEST)

Autopatroller til Oddvlar3?[rediger kilde]

Oddvlar3 har flere tusen redigeringer og det er over ett år siden sist gang han var blokkert. Er det noe god grunn til å ikke sette han til autopatroller? TommyG (d^b) 10. nov. 2016 kl. 18:01 (CET)

Jeg tror det er greit, har også tenkt på det. Det ser ut som om han etter hvert har satt seg inn i hvordan samarbeidet her funksjonerer. Mvh BjørnN (diskusjon) 10. nov. 2016 kl. 19:20 (CET)

Forurensing[rediger kilde]

Flyttet til Wikipedia:Torget#Forurensing. — Jeblad 13. nov. 2016 kl. 17:33 (CET)