Wikipedia:Administratorenes oppslagstavle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Wikipedia:AO)
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Oppslagstavle
Admin mop.PNG

Administratorer er medlemmer av Wikipedia som er kjent med prosjektets retningslinjer, og kan stoles på. De trenger likevel et diskusjonsforum, der nye administratorer kan be om hjelp, og der det kan opplyses om nye funksjoner som påvirker administratorene. Brukere som ikke er administratorer har selvsagt også tilgang til siden, og om man trenger hjelp til noe fra en administrator, er det bare å spørre her.


Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2 Arkiv 3
Arkiv 4 Arkiv 5 Arkiv 6
Arkiv 7 Arkiv 8 Arkiv 9
Arkiv 10 Arkiv 11 Arkiv 12
Arkiv 13
Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Forurensing[rediger kilde]

Flyttet til Wikipedia:Torget#Forurensing. — Jeblad 13. nov. 2016 kl. 17:33 (CET)

Oppdateringer av MediaWiki-diskusjon:Gadgets-definition[rediger kilde]

Beskrivelse på diskusjonssiden. — Jeblad 6. des. 2016 kl. 16:40 (CET)

Kan noen gjøre disse oppdateringene? — Jeblad 12. des. 2016 kl. 13:05 (CET)
Pictogram voting keep-green.svg Utført --Tarjeimo (diskusjon) 12. des. 2016 kl. 13:14 (CET)

Innlegging av styling for menyer[rediger kilde]

Det er en beskrivelse på MediaWiki-diskusjon:Common.css#Styling for menyer som oppretter artikler. Resten er ikke ferdig, men denne stylingen er rimelig safe. — Jeblad 26. des. 2016 kl. 14:48 (CET)

Bare se bort fra innlegget til Dyveldi, gjør som jeg har skrevet. Takk. — Jeblad 27. des. 2016 kl. 17:35 (CET)

Dette får Jeblad ta opp på Tinget først og ikke legge inn kommando her. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 27. des. 2016 kl. 17:46 (CET)
Fra en side sett er Liste over norske malere kildeløs og uegnet som leksikonartikkel, og burde vært slettet eller flyttet til Wikipedia-navnerommet som arbeidsdokument. Fra en annen side sett er heller ikke den versjonen som Dyveldi foretrekker i tråd med noen av våre stilmanualer, og det er vanskelig å mobilisere noen overbevisning for at den versjonen er «bedre» eller «riktigere» enn den som Jeblad ønsker seg. Mitt råd er derfor å la Jeblad få prøve ut denne stylingen, men helst ikke i artikkelnavnerommet. For det tredje vil det sikkert være nyttig og lærerikt om disse funksjonene blir presentert i forståelig form i en tråd på Tinget. Mvh M O Haugen (diskusjon) 27. des. 2016 kl. 18:33 (CET)

Jeg tenker vi avventer diskusjonen på Tinget før vi gjør disse endringene i CSSen. Jeg minner forøvrig om at man skal omtale andre bidragsytere med respekt og at man skal ha en konstruktiv holdning i arbeidet på Wikipedia; det å tillegge andre brukere holdninger de ikke har («… du mener du er blitt 'redaktør' …») er et brudd på disse prinsippene. Mvh. Kjetil_r 27. des. 2016 kl. 18:38 (CET)