Wikipedia:Administratorenes oppslagstavle

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra Wikipedia:AO)
Hopp til: navigasjon, søk
Administratorenes oppslagstavle   Patruljeringsforum   Administratorer   Patruljering   Pågående vandalisme
Oppslagstavle
Admin mop.PNG

Administratorer er medlemmer av Wikipedia som er kjent med prosjektets retningslinjer, og kan stoles på. De trenger likevel et diskusjonsforum, der nye administratorer kan be om hjelp, og der det kan opplyses om nye funksjoner som påvirker administratorene. Brukere som ikke er administratorer har selvsagt også tilgang til siden, og om man trenger hjelp til noe fra en administrator, er det bare å spørre her.


Arkiver
Arkiv 1 Arkiv 2 Arkiv 3
Arkiv 4 Arkiv 5 Arkiv 6
Arkiv 7 Arkiv 8 Arkiv 9
Arkiv 10 Arkiv 11 Arkiv 12
Arkiv 13
Tråder eldre enn 10 dager kan bli automatisk arkivert av ArkivBot.

Daniel Niazi ?[rediger kilde]

Ser det er på ny opprettet en artikkel om Daniel DeNiazi. Se tidligere varianter her som har prøvd seg og blitt slettet. Er personen blitt mere notabel nå eller er det det samme som sist gang. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 14. mar. 2017 kl. 16:52 (CET)

Slettet. --- Løken (diskusjon) 14. mar. 2017 kl. 16:54 (CET)

Permanent semi-beskytte artikler med "uleselig" historikk?[rediger kilde]

Enkelte artikler har historikksider som for det meste viser vandalisme-redigeringer og tilbakestillinger, f.eks. denne. Da er det vanskelig å se hvem som er de reelle bidragsyterne. Må artikler vandaliseres nesten hver dag for å bli permanent beskyttet? Hilsen Nording 16. mar. 2017 kl. 10:29 (CET)

Jeg la inn en beskyttelse for redigering fra IPer. Haros (diskusjon) 16. mar. 2017 kl. 11:58 (CET)

Tower of London[rediger kilde]

Tower of London dukker stadig vekk opp på overvåkningslista mi og nesten hver gang blir redigeringen tilbakestilt. Åtte ganger hittil i år. Jeg skjønner ikke hvorfor den er så populær, men bør siden beskyttes mot ip-redigeringer? --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 22. mar. 2017 kl. 17:03 (CET)