Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Vedlikehold og oppussing

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

navn på prosjektet:[rediger kilde]

Dette prosjektet begynner å nærme seg ferdigstillelse. Så derfor lurte jeg/vi på hva som ville vært det beste navnet.

Alternativer:

  1. Wikipedia:Oppussing
  2. Wikipedia:Opprydning
  3. Wikipedia:Rengjøring
  4. Wikipedia:Vedlikehold

andre forslag...? Profoss (kontakt) 2. jun 2012 kl. 20:54 (CEST)

Lurer på om vi også trenger et ikon. Kom over denne: . Eller kanskje vi finner en vaskebøtte eller noe annet som passer til vedlikehold/oppussing/rengjøring/opprydning :) – Danmichaelo (δ) 4. jun 2012 kl. 00:33 (CEST)

Hva om vi kopierer denne: fra mal:opprydding? --Petter Per (diskusjon) 4. jun 2012 kl. 13:22 (CEST)
Jeg liker godt feiekosten. Det eneste jeg tenkte litt på er at prosjektet skal favne alle de ulike vedlikeholdskategoriene, så da kunne vi kanskje trenge et ikon som ikke allerede er i bruk. Men det er jo mulig å tenke seg at prosjektet handler om opprydning, og at alle de andre vedlikeholdskategoriene bare er er mer spesifikke former for opprydning. Vi får se hva navnet på prosjektet blir :) – Danmichaelo (δ) 4. jun 2012 kl. 14:07 (CEST)

Undersider[rediger kilde]

Jeg har eksperimentert litt med bot-oppdaterte undersider for hver kategori, foreløpig bare denne. Tanken er å vise litt mer informasjon enn det som får plass på prosjektforsiden. Kom gjerne med forslag til hva vi kan fylle disse sidene med. Jeg har tenkt på en graf som viser fremgang i ryddeprosessen. Og kanskje emnelenker slik som de har på sv:Wikipedia:Projekt städa. – Danmichaelo (δ) 4. jun 2012 kl. 14:24 (CEST)

Tr spørsmål i ett[rediger kilde]

  • Første spørsmål, her ser «artikkelsiden» eller prosjektsiden ut til å ha blitt diskusjonssiden, er det noe vi ønsker, eller reflekterer det bare at det er morsommere å bygge nytt enn å vedlikeholde?
  • Andre spørsmål, jeg kan ikke se at vi har noe lenke her for artikler som mangler bilder, bør vi ikke ett eller annet sted innpasse det?
  • Tredje spørsmål, om dette er hovedportalen inn til vedlikehold og oppussing, bør den ikke ha en egen lenke f.eks fra Siste endringer og Overvåkingsliste? Ulf Larsen (diskusjon) 21. mai 2014 kl. 16:56 (CEST)[svar]


Deltakere?[rediger kilde]

Jeg vil bare gi en liten opplysning om at jeg tenker at dette prosjektet burde holdes i live. Du kan regne med å finne meg på disse sidene. Jeg har dessuten transkludert Wikipedia:Underprosjekter/Vedlikehold og oppussing/Ticker-mini til Wikipedia:Portal med oppdaterte tegn for merket= og fikset= – Mvh. Wkee4ager👨🏼‍💻💬 18. jan. 2022 kl. 10:34 (CET)[svar]