Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Norske nasjonalparker

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Deltar gjerne. Kommer til å være varierende hvor mye jeg kan delta, men skriver gjerne litt. Spesielt om områder i Troms og Finnmark. Tordenskrall 27. jan 2009 kl. 02:02 (CET)

Område[rediger kilde]

Tror ikke bare fylke bør skrives inn i område, f.eks på Saltfjellet-Svartisen vil Saltfjellet være mer aktuelt å skrive enn kommune/fylkesnavn. Kan likevel ha som generell regel at fylkesnavn skal nevnes. Kan også vurderes at det skal være en egen parameter. Mvh Røed (d · en) 18. nov 2008 kl. 22:56 (CET)

Du tenker sikkert på infoboksen? Mitt syn er at teksten i infoboksen bør være kortfattet og summarisk, og at detaljene skal tas i brødteksten, men det er nok et høyst subjektivt stilideal, formet av at jeg har sett for mange overlessede infobokser. Jeg har tenkt meg at slike forhold som du nevner, vil bli fanget opp når vi har en strukturert introsetning, slik:
Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark er en norsk nasjonalpark som ligger i et fjell- og breområde midt i Nordland; i og ved Saltfjellet og breen Svartisen. Parken ble opprettet i .....
Mvh MHaugen 18. nov 2008 kl. 23:47 (CET)