Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Norsk politikk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg opprettet siden Norges politiske system, og endret lenken fra Norge-artikkelen til å peke på denne som utdypende artikkel. Føler vi mangler generelle sider som handler om det norske demokratiet og hvordan alt fungerer. Blant annet kommer valgsystemet. Der har jeg skrevet litt på engelsk wiki, og kommer til å hente "tilbake" litt derfra. Mendalus 9. jul 2004 kl.12:39 (UTC)

Regjeringer og rekkefølge på statsråder.[rediger kilde]

Jeg har laget maler for medlemmene i regjeringer. De er tatt ibruk i en del av regjeringssidene, og jeg kommer til å legge dem inn i flere etterhvert.

Rekkefølgen på statsrådene i kildene følger rangordning innen regjering, men er ikke oppdatert når dette endres pga. skifte i regjeringen. Dette vil hos oss bli rotete, og vi trenger en fast rekkefølge på departementene. Det er iallefall 3 muligheter, alfabetisk etter navnet på departementet, alder på departementet og en hvor noen tunge departementer tas ut og lar de øvrige komme alfabetisk. Jeg har allerede skilt ut ministrene fra statsrådene, og i det minste finansminister burde komme foran en alfabetiske liste. Haros 13. okt 2005 kl.15:25 (UTC)