Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Musikksjangre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

På siden Musikk finnes det en oversikt over fryktelig mange musikksjangre. Disse sjangrene er stort sett skrevet rett av All Music Guide, og mange av dem har engelske navn som burde vært oversatt, og mange av dem er egentlig de samme sjangrene (i alle fall mer eller mindre, i en del tilfeller er det meningsløst å dele opp i så mange undersjangere). Jeg synes vi bør gjøre noe med denne siden...

Og så var det selve musikksjanger-sidene, da. De bør kanskje standariseres på et eller annet vis. Dette er for all del bare forslag, håper noen andre som blir med på prosjektet kan hjelpe til... Kanskje vi bør ha en liste her som sier litt om hvilke sjangre som er viktigst å ha med. Krstin 5. sep 2004 kl.08:49 (UTC)

Jeg laget en prosjektside. Jeg skrev det jeg ville ha med, slik jeg kan tenke meg det, så får dere som steller med det gjøre det slik dere vil ha det. Einar 8. sep 2004 kl.00:05 (UTC)

Oj, har ikke vært her på en stund nå... men dette ser bra ut! Kan fikse litt på prosjektsiden ders. det trengs. Og så er det vel bare å gå i gang :-) Krstin 11. sep 2004 kl.14:28 (UTC)

Hva med 'world'? --81.191.29.207 12. nov 2004 kl.16:40 (UTC)

Hmm, ja, kanskje det også bør stå et sted, ja. Du (eller noen andre som har peiling) kan jo bare føye det til på lista på et passende sted :-) Krstin 20. nov 2004 kl.17:20 (UTC)