Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Hovedside/f3

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

For å diskutere innholdet i portal/kategoriene, se f3-Hovedportaler-diskusjonen for mer info.

Krediteringer[rediger kilde]

Kommentar[rediger kilde]

flyttet fra Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Hovedside/f3-Hovedportaler

Kunne man få inn seksjonene aktuelt, avdøde og i dag? Skandinavisk artikkel kan fjernes. Kph 25. sep 2006 kl. 15:40 (UTC)

De kommer «straks», har konsentrert meg om de vanskelige oppgavene først. --Stigmj 25. sep 2006 kl. 16:52 (UTC)
Var innom den Italienske forsiden der portaler er satt i kursiv i listen til høyre og syns det var en god løsning.--Nina 13. okt 2006 kl. 12:33 (UTC)
Hmm.. ja det kan jo være en god idé.. Jeg prøver.. --Stigmj 13. okt 2006 kl. 13:31 (UTC)

Sjekkliste for utestående utbedringer[rediger kilde]

Følgende er en liste over utbedringer som gjenstår å fikse:

  1. Enten fylle inn første meny i midten eller fjerne den
  2. Riktig plassering av søkefeltet oppe i høyre hjørne (mer eller mindre)
  3. Finjustering av padding for alfabet-tilgangen i høyre kolonne
  4. Finjustering av padding på portalinngangene i høyre kolonne (er automatisk pga. sidelengde)
  5. Fjerning av ekstra tomrom under siste portalinngang i høyre kolonne
  6. Riktig plassering av ikoner på wikiprosjektene
  7. Sjekke riktig alternering av bakgrunnsfarger i høyre kolonne (greit nok pga seksjonsskiller)
  8. Få inn «Visste du...»
  9. Fjerne mye design fra selve hovedsiden og ut i mal

Er dette alvor?[rediger kilde]

Er dette virkelig alvor? Jeg synes ærlig talt at dette ser ille ut. Alt for mye bokser og streker. Og de ikonene som står halvveis inne i boksene - vel. Skal det være linjer så bør det være renere og enkere enn dette. Nå er det alt for mye. Mortendreier 13. okt 2006 kl. 17:53 (UTC)

Javisst er det alvor, jeg legger ikke ned så mye tid i et prosjekt for moro skyld. Når det gjelder smak og behag i forbindelse med design, så er det som jeg tidligere har sagt helt subjektivt. Jeg synes dette designet er veldig bra. --Stigmj 13. okt 2006 kl. 20:03 (UTC)
Enig med Stig. Fortsett, Stig, det er verdt det. Du har min For For-stemme med en gang. ϑ Marcus (Simpsons) 19. okt 2006 kl. 16:48 (UTC)
Enig med Morten. Håper inderlig ikke dette slår gjennom. Maken til rotete forside! Helt klart Imot Imot --Odd Eivind 16. jan 2008 kl. 17:21 (CET)

Dette er etter min mening en av de aller beste forslagene så langt. Jeg mener orangefargen er alt for fremtredende og en sterk kontrast til den blå fargen i lenker. Likte den moderne stilen. Pent! -- Atluxitywp:ea 5. des 2006 kl. 20:09 (CET)

Prøv å sett inn et fargebilde, så vil du se om orangen er brukbar. «Alt» passer liksom så godt til svart- hvite bilder. Ikke alle mine fargebilder går f. eks. like godt til all slags gullrammer. Variabel toning kan være OK. Jeg liker høyresiden, men håper der er nok portalsider bak. Hvis ikke, må noen engasjeres til den jobben. --Bjørn som tegner 5. des 2006 kl. 21:06 (CET)
Jeg har prøvd å bytte ut boksene i venstre kolonne for å være mer nøytrale. Nå blir orange-fargen mindre fremtredende (bare på øverste header og skiller i høyre kolonne). Fungerer det kanskje bedre? Ble mindre 'linjer og sånt' nå.. --Stigmj 7. des 2006 kl. 10:53 (CET)
Btw. alle forhåndskombinasjoner av fargevalg for boksene ligger her... så vi kan muligens trikse litt her i tillegg.. :) --Stigmj 7. des 2006 kl. 10:54 (CET)

Kommentar[rediger kilde]

Jeg synes dette er det beste forslaget til nå (muligens med en justering av oransjen), men kunne tenke meg at aktuelt-boksen ble ender litt. Slik det er nå er dagen i dag mer fremtretende enn de faktisk aktuelle sakene, og den aktuelle seksjonen blir nesten oppslukt. Btd 5. des 2006 kl. 23:06 (CET)

Jeg har bytta litt på rekkefølgen, funker det bedre kanskje? --Stigmj 7. des 2006 kl. 10:50 (CET)
Dette ble flott. Oversiktelig, kategoriene er godt eksponert, oransjen er dempet og aktuelt-boksen er tydeligere. Denne nærmer seg :-) Btd 8. des 2006 kl. 22:28 (CET)
Jeg syns ikonene på den italienske siden er finere enn de som er valgt: http://it.wikipedia.org/wiki/Pagina_principale --Nina 6. des 2006 kl. 03:37 (CET)
Ikonene jeg har benyttet her er de samme som har blitt «valgt» benyttet tidligere i flere forslag og steder. Det er derfor av ren gjenkjennelsesgrunn at jeg har valgt disse. Jeg kan sikkert bytte til f.eks. like som på it: men da må vi også være forberedt på å ta en oppussing på bruken av de samme ikonene de andre stedene også. --Stigmj 6. des 2006 kl. 08:55 (CET)
Jeg har nå lagt inn de italienske ikonene.. fungerer det bedre? --Stigmj 7. des 2006 kl. 09:50 (CET)
Jeg syns den er mer moderne og spennende med de ikonene. --Nina 7. des 2006 kl. 23:00 (CET)

Ny portal[rediger kilde]

Jeg ser det funker med denne rammefargen(e) til fargebilder, og jeg kan godt navigere videre i en slik side. Dermed er mine hovedbehov forsåvidt dekket(liker fortsatt ikke fargen på rammen, men det blir siste trinn og må prøves ut versjon for versjon?). Kan portalene «hobby» og «fritid» slås sammen og bli til? En del god del stoff som kan lenkes dit, tenker jeg, og så slipper vi å finsortere med vanskelig grenseoppgang.--Bjørn som tegner 7. des 2006 kl. 10:25 (CET) PS Godt jobbet uansett utfall!

Å få til en ny portal er jo ikke noe problem, problemet er hvem som skal vedlikeholde den... vi har dessverre nok av 'døde' portaler allerede... (en død portal er én for mye) :( --Stigmj 7. des 2006 kl. 10:57 (CET)

Beklager- jeg surrer visst: det holder for meg iaffall med en lenke til kategoritreet, og det var det jeg trodde var portal: «inngang til». Jeg begynner visst å bli ut på dato, så stol ikke på at jeg behersker terminologien - - --84.202.86.76 8. des 2006 kl. 00:49 (CET)aka Bjørn som tegner(noe tull med loggingen)

FireFow 2[rediger kilde]

Hos meg blir det litt rart ved Dagens Skandinaviske artikkel. Når "Aktuelt" begynner, så kommer det til høyre for bilde. Kan jo sette {{clear}} etter den skandinaviske artikkelen, men hva er den malen på norsk (Se en:Template:clear for den engelske)

Da har jeg fiksa den.. takk for at du sa ifra. Etter at jeg bytta innholdsbokser, så glemte jeg å legge på "clearfix"-klassen på div-taggen (som jeg hadde på de gamle boksene). --Stigmj 18. des 2006 kl. 21:03 (CET)

Punkter i "Dagen i dag"[rediger kilde]

Under "Dagen i dag" (selv om den ikke heter det) kommer punktene utafor linja, og den er ikke på lik linje med de andre under "Aktuelt". - Jetro 13. feb 2007 kl. 12:21 (CET)

Det er en følgefeil fra den nåværende forsiden. Dette vil bli fikset ved implementering av evt. ny forside. --Stigmj 13. feb 2007 kl. 13:33 (CET)

Dette forslaget til hovedside er kjempefint! Det er helt vilt komplisert, men resultatet er meget bra. — H92 OOOO (d/t · b/c · @) 13. okt 2007 kl. 19:03 (CEST)