Wikipedia-diskusjon:Ukens artikkel/Uke 13, 2006

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Siden det ser ut som at det kommer bli streik i SAS, 1. april, Kunne vært fint å en artikkel om Sas der da. Den trenger oppgradering før den publiseres. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Røed (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Som artikkelen står nå, synes jerg ikke den holder. Foreslår derfor Alexander Hamilton - vi har, tror jeg, aldri hatt noe amerikansk som ukens artikkel. Ctande 24. mar 2006 kl.19:23 (UTC)
Ukens artikkel bør være anbefalt eller utmerket, noe SAS-artikkelen ikke er. (Både James Jackson Jeffries og John Steinbeck har vært på førstesiden, hhv amerikansk bokser og -forfatter). mali 24. mar 2006 kl.19:33 (UTC)
Det er mulige problemer med Hamilton-artikkelen, se diskusjonssiden. Jeg vil derfor foreslå Solovki-klosteret. Jon Harald Søby 25. mar 2006 kl.21:08 (UTC)
Jeg synes ikke nødvendigvis Ukens artikkel bør være anbefalt eller erklært utmerket, mange av artiklene som anbefalte/utmerkede har en tendens til å være lange litt tunge avhandlinger om lærde temaer, og representerer ikke nødvendigvis det som wikipedia bør være. Noen ganger kan det være bedre å presentere en kortere mer effektiv artikkel om et aktuellt tema som ukens artikkel. Svart 28. mar 2006 kl.10:39 (UTC)
Her er vi igjen, med generelle diskusjoner til konkrete saker. Jeg tar med meg Solovki-klosteret til neste ledige uke. Og kan ikke dy meg for å legge til at selve gleden ved å slå opp tilfeldig i et leksikon, er å lese mye om noen jeg visste nesten ingen ting om fra før. M. Haugen 28. mar 2006 kl.12:00 (UTC)