Wikipedia-diskusjon:Dårlige spøker og annet slettet sludder

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne prosjektsiden ble nominert for sletting den 23. februar 2018, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg skjulte "spøken" om tsunamien; det er dermed lett å få den fram senere dersom det er ønskelig. Med status på 13 bekreftet omkomne nordmenn, flere skadde, og flere, inkludert en 2-åring, som er savnet er det veldig upassende med en slik tekst nå. Folk leter etter informasjon, Wikipedia har nå ganske mye informasjon om dette og er antagelig et nettsted mange vil komme over. Det gir et veldig galt bilde av oss som er aktive her dersom en slik tekst er blant det første de finner. Cnyborg 27. des 2004 kl.19:03 (UTC)

I etterkant er det enkelt å se at dette er noe av det dummeste/tristeste noen har skrevet på wikipedia noensinne.. burde den tilbake på Sludder? Mener den bør tas med for å vise hvor dum og håpløs en spøk faktisk kan bli når man ser det i ettertidens perspektiv. Mintodisk. 22. aug 2005 kl.17:40 (UTC)
Jeg synes det er unødvendig å ha den med her. De som står på siden vil høyst sannsynlig ikke være støtende for noen, men spøker med katastrofer er mer betent. Jeg synes den blir mer patetisk enn morsom. Men jeg aksepterer det selvsagt dersom andre vil ha den inn; jeg er kanskje litt påvirket av at jeg for noen dager så bilder en venn hadde tatt på Sri Lanka for et par uker siden, som viser ofre som fortsatt ligger halvveis begravd på strendene ettersom ingen har hatt ressurser til å gjøre noe. Cnyborg 22. aug 2005 kl.17:56 (UTC)
Nettopp derfor bør den kanskje vises frem som et eksempel på hvor ille enkelte spøker kan være.. er ikke sikker på at denne bør graves ned.. Men den passer muligens ikke sammen med resten av sludderet, som godt kan passere som morsomheter og dårlige spøker.. Denne spøken er nesten for dårlig til å plasseres sammen med de andre som faktisk er litt artige.. Kanskje burde den plasseres et annet sted som et eksempel til skrekk og gru? Mintodisk. 22. aug 2005 kl.18:16 (UTC)

Jenks lov[rediger kilde]

Skjønner ikke helt at denne skal være klassifisert som "dårlig spøk". Jenks lov er da en reell (skjønt selvfølgelig ikke etisk forsvarlig) praksis i forskning og utdanning. - Soulkeeper 17. mar 2006 kl.12:01 (UTC) Et klassisk eksempel på «Jenks lov» er Einsteins kosmologiske konstant [(en)]... ;) - Soulkeeper 3. mai 2006 kl.18:12 (UTC)

Muligens eksisterer loven, men da heter den ikke «Jenks lov». __meco 25. mai 2006 kl.13:21 (UTC)

Navn på sida[rediger kilde]

Jeg syns denne sida simpelthen burde hett Spøker og annet slettet sludder. Rett og slett fordi ikke alle spøkene er dårlige. ;) - Soulkeeper 20. apr 2006 kl.15:59 (UTC)

Enig. Dessuten burde ikke dårlige spøker komme på siden… Jon Harald Søby 20. apr 2006 kl.16:13 (UTC)
Hvis det er konsensus for det kan vi jo bare navne om sida. __meco 25. mai 2006 kl.13:14 (UTC)

Endre navn på sida! Dårlige spøker blir jo slettet. Det kommer nok aldri til å bli en avstemning over dette, men det er likevel meningsløst med «dårlige» foran. Jeg mener, bare se på «risikabel»... Jetro 2. jan 2007 kl. 00:12 (CET)

Gatas parlament[rediger kilde]

Nederst her finnes en lenke til Gatas Parlament som ikke har noe med det Gatas Parlament som det her er relatert til. Gatas Parlament var en nettavis som bla laget av Andreas Tselentis. Tselentis døde våren 2006 og nettstedet (http://gatasparlament.no/) er ikke lenger aktivt. Se også Brukerdiskusjon:Gatas Parlament. __meco 25. mai 2006 kl.13:13 (UTC)

Hvor har du det fra at han døde? Jeg finner ikke noe informasjon som tilsier det. Han var da ikke særlig gammel.

Du kan finne det her. http://www.aftenpostenguiden.no/AGuiden2Web/Personalia.do?method=frontpageObiPaperAds RIP Andreas

Knokkel[rediger kilde]

Er rett og slett en tekst av Michael Krohn/Raga Rockers. --Ekko 26. sep 2006 kl. 09:20 (UTC)

Sambandsflokkurin[rediger kilde]

Kan noen forklare hvorfor dette er satt under morsomheter? Bortsettfra at linken er feil... Folk fra Færøyene heter jo færinger...

Kommentar: Dette er ikke tull, men et eksempel på grov feillenking. Det er hentet fra seksjonen Fra partiets program, og når man ikke oversetter ord og utrykk fra andre språk (her; dansk), så går det galt.

HER ER MORSOMHETEN:

   * At arbejde for at støtte og styrke færøsk kultur og åndsliv, ligesom partiet vil arbejde for at færinger får et godt kendskab til dansk og udenlandsk kultur og åndsliv.

Mal/Illustrasjon til Kebab-måse[rediger kilde]

Etter å ha lagt inn en slettet one-liner i bunn, er illustrasjonen til punktet ovenfor havnet litt på avveie. Kan noen plassere den der den bor, eller flytte den nye one-lineren opp over kebabmåsen? TorSch 19. mai 2009 kl. 14:13 (CEST)[svar]

Infoboksen var ikke skikkelig lukket. Jeg vet ikke om det vil regnes som sitatfusk, men det får heller andre vurdere: Jeg har «reparert» malen. — the Sidhekin (d) 19. mai 2009 kl. 16:52 (CEST)[svar]
Takk, nå så det fint ut..TorSch 19. mai 2009 kl. 16:53 (CEST)[svar]

Artigpedia[rediger kilde]

Til alle bidragsytere på Wikipedia,

I desember ifjor har jeg opprettet Artigpedia (på engelsk Illogicopedia), en tullewiki med ekstrem nonsens. Ifølge Ikkepedia er første setningen ikke helt korrekt fordi Ikkepedia parodierer Wikipedia. Parodi er ikke nonsens fordi og jeg vil derfor henvise til Artigpedia. Artigpedias humor tilsvarer mer nonsens enn det Ikkepedia gjør, og er mer relevant for dette emnet. Jeg håper dere vil like det ;) Med vennligste hilsen, CartoonistHenning, Artigpedias gründlegger, administrator og byrokrat. Dette ble sagt 30. nov 2009 kl. 17:17 (CET)

Kan den artikkelen passe her? I så fall er det muligens siste versjon av Sopp93 som bør legges ut; det må de som faktisk kan se artikkelen (altså adminer) vurdere. Nording 15. sep. 2016 kl. 15:30 (CEST)[svar]