Wikipedia-diskusjon:Badwords

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

God kveld! Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg trodd at denne siden var sandkassen til en som utviklet en banneordgenerator for sinte syttenåringer på siste trikken hjem. :-] Ståle 21. aug 2006 kl. 23:19 (UTC)

Ha ha. Jeg tenkte det samme. Så kan du jo tenke deg de små som kan lære banneorda sine herfra... Best vi holder denne litt hemmelig... Marcus 23. aug 2006 kl. 20:08 (UTC)

Skjønner ikke dette her. Noen (mange?) av disse ordene har jo legitime bruksområder. Tenk for eksempel på Orgasme. Arj 5. sep 2006 kl. 12:29 (UTC)

Ordene brukes av en bot som sier fra på en IRC-kanal om at en mulig vandalisme har funnet sted. Det er ikke snakk om noen form for automatisk tilbakestilling, og dermed kan slike ord som har legitime bruksområder listes her, og så kan noen sjekke om de er brukt i en artikkel der de hører hjemme. OPus- (mld, film) 5. sep 2006 kl. 12:41 (UTC)
Dette er en liste som er plassert her for å forenkle gjenbruk i boter som trenger slike lister. Det er relativt mye arbeid å sette opp og kvalitetssikre slikt, derfor er det en fordel om lista er felles. Forøvrig ser det ut som om formen må endres noe, det er nødvendig å kunne whiteliste enkeltord etter at de er blacklista av mer generelle søkemønstre. Kontroll skal være lov selv om det treffes av *troll. Ellers kan det nevnes at det eneste lista definerer er mønstere som utløser et varsel av noe slag, det betyr ikke at varselet er riktig. I en artikkel om sexualopplysning er det helt klart lov å skrive «orgasme», men om ordet dukker opp i en artikkel om den nye operaen i Bjørvika så er det sannsynligvis fordi noen troller på artikkelen. — Jeblad 5. sep 2006 kl. 16:40 (UTC)
Sannsynligvis blir formen endret slik at lista blir organisert rundt «ordklasser» og ikke hvordan mønstrene blir definert. — Jeblad 5. sep 2006 kl. 16:47 (UTC)

Utdatert[rediger kilde]

Er denne listen i bruk? Kan ikke se at noe blir pastet på IRC av slik bruk. — Flums { d | b | @ } 6. sep 2008 kl. 11:25 (CEST)