We’re the Millers

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «We're the Millers»)
We're the Millers
Generell informasjon
SjangerKomedie
Utgivelsesår2013
Prod.landUSA
Lengde110 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiRawson Marshall Thurber
ProdusentChris Bender
Vincent Newman
Tucker Tooley
Happy Walters
ManusforfatterBob Fisher
Steve Faber
Sean Anders
John Morris
MusikkLudwig Göransson
Theodore Shapiro
SjeffotografBarry Peterson
KlippMichael L. Sale
Foran kamera
MedvirkendeJason Sudeikis
Jennifer Aniston
Emma Roberts
Will Poulter
Ed Helms
Nick Offerman
Kathryn Hahn
Molly C. Quinn
Annen informasjon
Filmformat2,35:1
Prod.selskapWarner Bros. Pictures
New Line Cinema
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

We're the Millers er en amerikansk komedie fra 2013. Filmen er regissert av Rawson Marshall Thurber, og har Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts og Will Poulter i hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

David Burke (Jason Sudeikis) er en mangeårig doplanger fra Denver som blir frastjålet pengene fra narkohandelen. Han blir fraktet til distributøren hans som truer med å drepe ham hvis han ikke frakter "en smule" marihuana fra Mexico til USA. Han skal bare oppgi navnet «Pablo Chacon» (distributørens alias i Mexico) når han kommer dit. Siden David tror at han vil vekke mistenksomhet ved å hente dopet alene lager han en falsk familie for å få større troverdighet. Som falsk sønn velger han Kenny (Will Poulter) en 18 år gammel mann som bor i den samme blokka som han, Carey (Emma Roberts) som datter, ei jente som har rømt hjemmefra og som kone velger han Sarah «Rose» (Jennifer Aniston) en stripper som også bor i den samme blokka. De kaller seg for «the Millers».[trenger referanse] De klarer å komme seg til den meksikanske grenseovergangen og møter i køen der på et ektepar som heter Fitzgerald. De kommer seg så vidt igjennom grensekontrollen. Framme ved stedet de skal hente dopet, oppdager David at det ikke var «en smule» dop, men to tonn.[trenger referanse] Handelen går greit for seg og de er på tilbake til USA. Men, senere får vi se at «Pablo Chacon» er en helt annen mann, og ikke distributøren som løy til David.

Han har blitt snytt for dopet sitt og begynner å jakte på David og «familien». David begynner å kjøre for fort og med for mye i bobilen stopper den opp i en bakke. Heldigvis[trenger referanse] blir de plukket opp av "the Fitzgeralds" som de møtte tidligere og bilen blir tauet til det nærmeste verkstedet. Etter en stund får de seg en uventet overraskelse når David finner ut at Don Fitzgerald har jobbet over 20 år i narkopolitiet. De klarer å unngå mistanke til de kommer til verkstedet som er stengt og må overnatte med "the Fitzgeralds". I løpet av kvelden skjer misforståelser som fører til morsomheter. De kommer seg på veien igjen, men den ekte Pablo Chacon finner dem og truer med å drepe dem. For å unnslippe sprayer Rose varm damp fra et rør i et gammelt verksted de holdes fanget, mens hun gir ham en lapdance som distraksjon for dette. De kommer seg så vidt unna og Kenny tar rattet, men siden han kjører så dårlig faller en kurv med frukt de fikk tidligere ned fra bordet og ut klatrer en edderkopp som bet Kennys testikler. Derfor må de til sykehuset, noe David ikke liker fordi han må komme fram på samme dagen for å få 500.000 dollar. Etter noen timer blir Kenny utskrevet fra sykehuset og de er på vei igjen.

De stopper senere på et tivoli for en pause, men da resten av "familien" får høre at David får så mye, men ga dem så lite for å spille familien hans blir de sinte og går bort fra ham. David reiser sint alene til Denver, men han begynner å savne dem og reiser tilbake til tivoliet. Etter at de skværer opp, finner Chacon dem igjen og truer dem med pistol. Ved et mirakel møtte de på "the Fitzgeralds" igjen og Don banket opp Chacons håndlanger, mens David skyter Chacon i skulderen og Kenny slår ham ut. Siden Don ser på David og "familien" hans som venner lar han dem unnslippe etter å ha fått greie på narkosmugglingen. Senere ser vi at distributøren blir arrestert av Don. David og familien hans ser vi til slutt i et vitnebeskyttelsesprogramm som en ekte og vanlig familie som dyrker marihuana.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]