Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Leffien

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen!

[rediger kilde]

Hei, Leffien, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 5. nov 2006 kl. 13:00 (CET)

Hei. Jeg så du skrev "Se Sortland" i den artikkelen. Istedet kan du få den til å automatisk omdirigere til artikkelen Sortland. Da tar du den tomme siden, og skriver "Sortland". Så markerer du teksten, og trykker på den blå knappen hvor det står "#R" på, deretter lagre. Da har du omdirigert en side! — H92 (d/t · b/c · @) 25. jul 2007 kl. 13:16 (CEST)

Og ordet "kommune" har ikke automatisk stor forbokstav. Du trenger heller ikke legge inn enda flere linker som det allerede er linket til. — H92 (d/t · b/c · @) 25. jul 2007 kl. 13:19 (CEST)

Turgjengen

[rediger kilde]

Hei, du har lagt inn en artikkel om et tema som er lokalt, forholdsvis nytt og dermed ikke særlig relevant. Jeg sletter det derfor. --Bjørn som tegner 23. mar 2011 kl. 13:55 (CET)

Referanse til Bjørnrå

[rediger kilde]

Hei Leffien, ser at du har brukt google maps som kilde til definisjon av Bjørnrå, men det er nok en mye bedre kilde å bruke norges offisielle karttjeneste, som er kartverket. Her er det blant annet et eget stetsnavnregister som klargjør forskjellige skrivemåter etc. Ta en titt på andre artikler om småsteder for å se hvordan du kan gjøre dette best mulig. Legg f.eks. merke til at det er en Mal for Infoboks for norske tettsted som lister opp nøkkelinformasjon på en oversiktlig måte. Vennlig hilsen --Frankemann (diskusjon) 29. apr. 2017 kl. 22:20 (CEST)[svar]