Brukerdiskusjon:Geimas5

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, Geimas5, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. -- Duffman, 30. sep 2006 kl. 21:01 (UTC)

Romfart[rediger kilde]

Ser at du har startet med noen romsonder (Luna-prgorammet), Vi har en infoboks til dette formålet. se på Sputnik 1for eksempler på bruk, de fleste parametrene skal du kunne finne på den engelske utgaven. om du har spørsmål er det bare å spørre på brukerdiskusjonssiden min Mvh Røed (d · en) 2. okt 2006 kl. 21:29 (UTC)

Ok, Takk for informationen, viste ikke at det var en infoboks for det, skal begynne å bruke den Geimas5 2. okt 2006 kl. 21:42 (UTC)

Hei - jeg ser du reviderte meg. Det trengs nok ofte, me n denne artikkelen var først og fremst om gårdssmia. Der er andre sammenhenger som kan berøres: Bysmeden, verkstedssmia, fabrikkditto osv. Disse får komme fra andre - jeg håper å ha den mest mulig intakt med pekere når vi endelig blir enige om kategorier og layout for gårdsbruk historisk. Har du noe å bidra med på dedn sektoren,legg inn kat:Landbruk eller verktøy. Mvh Bjørn som tegner 17. okt 2006 kl. 12:44 (UTC)

OkGeimas5 13. nov 2006 kl. 18:51 (CET)

Takk for din merking[rediger kilde]

Jeg slettet en artikkel du hadde merket med hurtigsletting. Det er fint du følger med. Haros 8. nov 2006 kl. 18:28 (CET)

og det er flott at du tilbakestiller :) Noorse 13. nov 2006 kl. 10:25 (CET)
bare hyggeligGeimas5 13. nov 2006 kl. 10:39 (CET)

Flytting av artikler[rediger kilde]

Flott at du engasjerer deg i å rydde opp, men når du flytter en artikkel må du også gå gjennom lenkene dit og rette dem opp. På Spesial:Whatlinkshere/Rom ligger det en rekke lenker som nå må flyttes over til Rom (brennevin) (jeg flyttet den videre, rom har ingenting med vin å gjøre), og det er en del av jobben man tar på seg når man flytter en side. Cnyborg 13. nov 2006 kl. 22:23 (CET)

Ryddet opp, skall huske på å gjøre det neste gang!, takk for hintet. Geimas5 15. nov 2006 kl. 11:14 (CET)

Bot på dansk wikipedia blokeret[rediger kilde]

Da din bot har været meget aktive de seneste timer og stadigt ikke er markeret som bot, har jeg valgt at blokere den foreløbigt. --Peter Andersen 15. nov 2006 kl. 03:53 (CET)

Fikk beskjed om at den hadde fått botstatus på da:Wikipedia:Anmodning om botstatus, bra at du blokerer den intil dette blir løst.--Geimas5 15. nov 2006 kl. 11:13 (CET)

interwikier[rediger kilde]

Ser ut til at bot'en din ikke er helt stødig på andre språk: denne endringen gir ikke så mye mening. --Stigmj 15. nov 2006 kl. 10:20 (CET)

har sett på det, ser ut som det er riktig(ja navnet kan se litt merkelig ut, men artikkelen på costa rikansk eksisterer)Geimas5 15. nov 2006 kl. 11:10 (CET)
Hvis du installerer støtte for asiatiske språk på PCen din, vil du se at disse mystiske spørsmålstegnene forvandler seg til like mystiske, men ikke fullt så monotone, skrifttegn. - Soulkeeper 15. nov 2006 kl. 11:17 (CET)
jah har du sett på makan.. dvs. jeg har ikke sett makan.. og jeg har heller ikke installert noen ekstra asiatiske språk.. jeg bare antok at dette var en feil.. se der ja.. antakelser er ikke mye verdt i en verden med harde fakta.. :) Rart egentlig at akkurat disse tegnene ikke var her lokalt da det virker som om jeg har nesten alle andre. Vel vel, nok et mysterie er oppklart av "The Hardly Boys" (ooh, I just got a raging clue! ooh ooh, me too... I just got a giganteous clue. My points to the left. Let's follow yours.. ;) --Stigmj 15. nov 2006 kl. 11:26 (CET)
Grunnen til at disse alfabetene ikke blir installert som standard i Windows, men må velges eksplisitt under installasjonen, er at de tar noen hundre megabytes. Men hva er vel noen få hundre megabytes i dagens verden? Jeg installerer dem i hvert fall alltid, bare for at interwiki-lista skal se litt penere ut på skjermen min. - Soulkeeper 16. nov 2006 kl. 14:39 (CET)

French wikipedia[rediger kilde]

Hello Geimas5, it is just to say you that you need several contributions on the french wikipedia, for asking for the bot approval request. Deadhoax 15. nov 2006 kl. 22:25 (CET)

Geimas5bot[rediger kilde]

Ser du kjører en bot og at denne har relativt stor aktivitet. Denne må få botflagg og du må si litt om hva slags bot det er. Blant annet litt om rammeverket. Det er for tiden litt usikkerhet rundt pywikipediabot og iw-lenker da det er påvist at den tømmer artikler av og til. — Jeblad 16. nov 2006 kl. 15:05 (CET)

Etter det jeg har fårstått så har den allerede fått en botstatus, og jeg har fått godkjenning på Wikipedia-diskusjon:Roboter#Bruker:Geimas5Bot Geimas5 16. nov 2006 kl. 15:09 (CET)
Jeg som er på etterskudd. Sjekk at den faktisk kjører med botflagg for jeg får en del trafikk på den. Den må også få en beskrivende side, brukes den til flere ting så må det stå på bot-siden. — Jeblad 16. nov 2006 kl. 15:26 (CET)
Den har botstatus, se Spesial:Listusers/bot og Spesial:Log/makebot. Jeg skjønner ikke hva problemet her er. Jon Harald Søby 16. nov 2006 kl. 17:11 (CET)

Kremasjon/krematorium[rediger kilde]

Jeg tilbakestilte deler av endringene, og rettet opp i en dobbel redirect du lagde. Kremasjon og krematorium er to forskjellige ting; bruk krematorium er bare en av flere metoder for kremasjon, og artikkelen inneholdt også omtale av brenning på bål som er vanlig i andre deler av verden, og som ble praktisert her tidligere. Skulle man samle det i en artikkel måtte det heller gå andre veien, men målet må være å bygge ut begge til skikkelig omfattende artikler (det er mye mer å skrive begge steder). Artikkelen om likbrenningsloven kan heller påbegynnes på nytt når det er noen som ønsker å skrive mer om bakgrunnen for loven; det var et såpass omstridt tema som berørte kjernepunkter i folks moralske oppfatning at den også gir grunnlag for en lang artikkel. Cnyborg 18. nov 2006 kl. 03:34 (CET)

Hadde egentlig tengt til å skrive om hele artikkelen for å få den litt mer fyldig, å ja, du har rett det brude nok gått andre veien, noe som jeg trolig hadde funnet ut rimelig fort å rettet opp i det selv. sant det er mye å skrive om på begge artikkelene, men trur det ikke kommer til å hvære noe som kommer til å skje med det første, men vi får nå se. Geimas5 18. nov 2006 kl. 03:40 (CET)

Kan du ta kontakt på IRC? bombadil 21. nov 2006 kl. 23:11 (CET)

Jupp, vi har en liten samtale der "as we speak". Geimas5 21. nov 2006 kl. 23:50 (CET)

Ønskelisten[rediger kilde]

Hei. Jeg har gjort en større omstrukturering av personer-delen av ønskelista, og så kom det en redigeringskonflikt mot noe som for meg ser ut som småendringer fra deg. Håper det stemmer at dette var småendringer, for nå skriver jeg over dine endringer med min helhetlige endring, så kan du forhåpentligvis relativt enkelt putte inn igjen dine endringer :-) bombadil 21. nov 2006 kl. 23:18 (CET)

Var bare fjerning av eksisterende artikkel. Geimas5 21. nov 2006 kl. 23:51 (CET)

Botbeskrivelse[rediger kilde]

Hejsa!

Kan jeg få dig til kort at beskrive din bot på da:Wikipedia:Botformidlingen?

På forhånd tak

Palnatoke

Robot status for your robot at svwiki_p[rediger kilde]

Hello! The bot status for your bot sv:User:Geimas5Bot at the swedish Wikipedia has been revoked due to inactivity. This is for security reasons. If/when you activate your bot again, please drop a note to anyone of our bureaucrats or at Wikipedia:Robotansökan and the robot status will be restored. --MagnusA 14. mai 2009 kl. 09:28 (CEST)[svar]