Bruker:Sunny256

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Generell info[rediger | rediger kilde]

Wikipedia:Babel
Babel-brukerinformasjon
nb-N Denne brukeren behersker norsk bokmålmorsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
da-1 Denne bruger har grundlæggende kendskab til dansk.
sv-1 Den här användaren har grundläggande kunskaper i svenska.
Brukere etter språk
no+nn
2
Denne brukeren skulle ønske man kunne klare seg med ett språk her i landet.
Denne brukeren er patruljør, og patruljerer siste endringer.

Godagen, mitt navn er Øyvind A. Holm og kan vel grovt sett defineres som nordnorsk Linuxgutt bosatt i Bergen. Hadde faktisk 20-års-jubileum som bergenser 2005-07-01. Jeg er stor tilhenger av det meste som har med Fri programvare/Open Source å gjøre, og i så henseende er Wikipedia et kjempeinteressant prosjekt, det er imponerende at folk oppfører seg såpass at det faktisk blir noe fornuftig ut av det. Det viser bare at åpne løsninger fungerer.

Mye av det jeg driver på med på nettet ligger på diverse subdomener under sunbase.org som jeg registrerte i 2001. Har en hjemmeside som trenger litt oppdatering gående på www.sunbase.org med en litt mer personlig versjon i /sunny. Så gikk jeg til det artige skritt å installere min egen MediaWiki, og da ble det en del mer aktivitet. Den brukes for tiden som kombinert notatplass og delvis hjemmeside, og mer av hjemmesideaktiviteten kommer til å havne der etterhvert. Du kan jo ta turen innom wiki.sunbase.org og se hvordan grov POV ser ut. :)

Så, over til det praktiske:

Kontaktinformasjon[rediger | rediger kilde]

Email: sunny@sunbase.org

GPG-nøkkel[rediger | rediger kilde]

Siste versjon er tilgjengelig på http://www.sunbase.org/pubkey.asc.

Oversikt over brukersidene[rediger | rediger kilde]

Lure ting[rediger | rediger kilde]

Den tøffeste tingen![rediger | rediger kilde]

Yay, fant nettopp en ufattelig stilig sak, det er forøvrig den som jeg bruker til å legge inn denne redigeringa med. Det er en Perl-modul som ligner litt på CVSWWW-Mediawiki-Client – som gjør at man kan hente ut en side lokalt, skru på den i en vanlig editor og deretter legge inn forandringene uten å måtte fyre opp Mozillaen. Dette er egentlig bare en test, men hvis det funker, anbefales den på det varmeste.

Jeg sitter på Linux og prøver dette, så det er ikke sikkert det virker på windows.

Andre brukersider[rediger | rediger kilde]

...det flyter jo over så til de grader.

Wikipedia

da de en fr nl pt ru sv zh

internasjonale

meta wikisource

Wikinews

en

Wikibooks

no en

Wiktionary

nl

$ cat /dev/urandom >SCO
Dette er en Wikipedia-brukerside / This is a Wikipedia user page

Hvis du finner denne siden noe annet sted enn Wikipedia, så er det et speilsted. Vær oppmerksom på at siden kan være utdatert og at brukeren som eier siden ikke nødvendigvis har noen personlig tilknytning til andre steder enn Wikipedia selv. Originalsiden finnes på nedenstående adresse.

If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated, and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at http://no.wikipedia.org/wiki/Bruker:Sunny256

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation