The Lost Husband

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
The Lost Husband
Generell informasjon
SjangerDramafilm
Utgivelsesår2020
Prod.landUSA
Lengde109 minutter. min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiVicky Wight
ProdusentLeslie Bibb
ManusforfatterVicky Wight.
MusikkSherri Chung
Foran kamera
Hovedrolle(r)Leslie Bibb
Josh Duhamel
Annen informasjon
Prod.selskapSix Foot Pictures
DistributørRedbox Entertainment
Premiere10. april 2020
Eksterne lenker

The Lost Husband er en amerikansk film fra 2020.

Regissør var Vicky Wight, som også skrev filmens manus. Hovedrollene spilles av Leslie Bibb og Josh Duhamel. Filmen er basert på Katherine Centers bok fra 2013 med samme navn. Filmen hadde premiere i USA den 10. april 2020.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Etter ektemannens død mister Libby hjemmet sitt. Hun er derfor alenemor til to barn, Abby og Tank, uten noe sted å bo. Hun flytter inn hos moren sin, Marsha, en altfor kritisk kvinne. Marsha, som røyker mye og har vært gift flere ganger, har alltid hatt et problematisk forhold til Libby. Etter å ha sørget over ektemannen sin i 6 måneder, får Libby et ultimatum fra moren sin, som presser henne til å ta seg sammen raskere.

Dette viser seg å være den aller siste dråpen for Libby, som bestemmer seg for at hun ikke lenger kan leve sammen med moren sin. Libby og hennes to barn flytter deretter til tante Jeans gård i Texas, på jakt etter en ny start i livet. Ved ankomst til gården møter de James O'Connor (spilt av Josh Duhamel) som også arbeider ved tante Jeans gård. Libby er ikke begeistret for å måtte arbeide der, men takker ja fordi hun er nødt til å skaffe seg en jobb.

Sakte begynner Libby og barna å venne seg til det nye livet på gården. En dag reiser de til et marked i området for å selge ost, og de møter tre av Libbys tidligere venner. Men de gamle vennene er slemme og latterliggjør ofte Libby for være kledd som en gårdsarbeider, og fordi hun fremdeles sliter etter å ha mistet ektemannen sin. Men venninnene blir tydeligvis romantisk tiltrukket av James, så han kysser Libby foran dem for å opprøre de andre kvinnene.

Barna begynner også å knytte bånd til James, som liker å leke med Tank. Han lærer også Abby hvordan hun burde forsvare seg mot en mobber på den nye skolen hennes. Men Abby blir suspendert fra skolen for å ha forsvart seg mot en mobberen sin. Familien møter også, og knytter bånd til, tante Jeans kjæreste, Russ McAllen, og hans barnebarn: Sunshine. En kveld tar Sunshine med seg Libby til et forlatt hus som hun sier tilhører tante Jean, men Libby har ikke bodd der siden den forrige ektemannen hennes, Frank, døde. Libby begynner å tro at hun kanskje kan sette denne eiendommen i stand igjen, og skape seg en ny tilværelse (både for seg selv, og barna sine) der.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]