The Cool Kids

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
The Cool Kids
Cool Kids Scala.jpg
OpphavChicago, Illinois
Detroit, Michigan, USA
SjangerHiphop
PlateselskapChocolate Ind.
C.A.K.E.
XL
NettstedHjemmeside
Medlemmer
Antoine Reed (Mikey Rocks)
Evan Ingersoll (Chuck Inglish)

The Cool Kids er en hiphop-duo fra Chicago, Illinois og Detroit, Michigan. Duoen består av Antoine «Mikey Rocks» Reed, som opprinnelig er fra Matteson, Illinois, og Evan «Chuck Inglish» Ingersoll, som opprinnelig er fra Mount Clemens, Michigan.

The Cool Kids' musikk har blitt utgitt primært via deres MySpace-side, men har blitt signert til uavhengige Chocolate Industries via deres egen label C.A.K.E. Recordings.

Historie[rediger | rediger kilde]

Medlemmene i The Cool Kids møttes i 2005 da Reed fant en melodi på MySpace som Ingersoll hadde produsert. De ble inspirert av gullalderens hiphop og artister som Eric B. & Rakim og LL Cool J. Ingersoll endte opp med å få booket et show med Josh Yngre fra Flosstradamus. På showet møtte duoen DJ Diplo som tilbø dem en mixtape avtale for deres uutgitte sanger. Mixtapen endte opp med å bli kalt Totally Flossed og ble utgitt på hans plateselskap Mad Decent, selv om det, men det til slutt ble utgitt på C.A.K.E. Recordings. The Cool Kids signerte også en gang med Fool's Gold Records, men forlot selskapet etter kun ha spilt inn en sang. Duoen forlot Fool's Gold etter at de følte at de ikke fikk nok oppmerksomhet: «When your boss is on tour with Kanye West, it’s easy to have timelines missed» sa Chuck i et intervju.

Album[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]