The Call

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
The Call
Nasjonalitet USA
Språk Engelsk
Sjanger Thriller
Krim
Regissør Brad Anderson
Manus Richard D'Ovidio
Produsent Bradley Gallo
Jeffrey Graup
Michael A. Helfant
Michael Luisi
Robert Stein
Medvirkende Halle Berry
Abigail Breslin
Morris Chestnut
Michael Eklund
David Otunga
Michael Imperioli
Musikk John Debney
Sjeffotograf Tom Yatsko
Klipp Avi Youabian
Filmselskap TriStar Pictures
Utgitt 2013
Filmformat 1,85:1
Lengde 94 min
IMDb

The Call er en amerikansk thriller fra 2013. Filmen er regissert av Brad Anderson, skrevet av Richard D'Ovidio, og har Halle Berry og Abigail Breslin i hovedrollene.

Handling[rediger | rediger kilde]

Jordan Turner (Halle Berry) er en erfaren nødnummeroperatør, men når hun under en samtale viser dårlig dømmekraft og den ender dårlig, blir Jordan rystet og usikker på om hun kan fortsette. Men så, når hun seks måneder senere jobber som trener for fremtidige nødnummeroperatører, blir tenåringen Casey Welson (Abigail Breslin) bortført i baksetet i en manns bil og ringer nødnummeret, en samtale som Jordan tilfeldigvis får. Hun må bruke all sin erfaring, innsikt og rådsnarhet for å hjelpe Casey - ikke bare for å redde henne, men også for å sørge for at mannen blir brakt inn for retten.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Annet[rediger | rediger kilde]

  • Joel Schumacher skulle opprinnelig regissere, fremdeles med Halle Berry i hovedrollen. Da Schumacher senere trakk seg, gjorde også Berry det grunnet andre prosjekter. Men når Brad Anderson overtok regissørstolen og startdatoen for produksjonen ble fremskyndet, returnerte Berry til hovedrollen.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]