Stiftelsen KRAFT

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Stiftelsen KRAFT (Kristent RehabiliteringsArbeid og Forebyggende Tiltak) ble etablert i 1994 som en kristen paraplyorganisasjon for ulike kristne virksomheter på rusfeltet, for å skape et helhetlig tilbud innen rusmiddelomsorgen. Virksomhetene dekker hele område fra rusbehandling til rusomsorg.

Stiftelsen KRAFT har som formål at de deltakende virksomhetene skal gi hverandre gjensidig støtte ved å utnytte og utvikle ressurser og kompetanse på tvers av virksomhetene, og å jobbe for medlemsorganisasjonenes interesser politisk og på annet vis. De skal videre gi hverandre råd og støtte til drift og nyetableringer av aktuell virksomhet, og sammen profilere arbeidet som foregår i de deltakende virksomhetene for å skape økt gjennomslagskraft. Deltakerne i KRAFT bruker ikke narkotiske eller vanedannende medisiner i behandling/rehabiliteringen av rusavhengige, og er dermed et alternativ til LAR-behandling.

KRAFT hadde følgende medlemmer i 2020: Stiftelsen P22 og Maritastiftelsen i Oslo, Stiftelsen Shalam og Filadelfia Omsorgssenter i Kristiansand, Mercy House på Kjeller, Rusomsorg Vest i Tafjord, 22B i Trondheim og Storstua Omsorg- og konferansesenter i Røyken.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «DELTAKERE». Stiftelsenkraft (norsk). Besøkt 1. april 2020. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]