Hopp til innhold

Ski IL Håndball

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Ski IL Håndball
LederNorges flagg Marius Mæle
Idrettsgren(er)Håndball
HjemmebaneNorges flagg Skihallen og Alliansehallen
LandNorge
AnnetMotto: "Moro med ball mot nye mål"
Hjemmedrakt
Bortedrakt

Ski IL Håndball, er en av Follos største håndballklubber med over 400 spillere fordelt på 33 lag. Det er en typisk breddeklubb med barne- og ungdomsaktivitet for aldersgruppen 7–18 år. Spillere som ønsker å satse videre blir tatt opp i Follo HK (herrer) eller Follo HK Damer. I tillegg har klubben både damelag og herrelag og ønsker at flest mulig kan drive videre med håndball også etter ungdomsårene.

Klubbens verdier er RISS: Respekt, Innsats, Samhold og Smil

Håndballcupen Ski

[rediger | rediger kilde]

Hvert år inviterer Ski IL Håndball til innendørs håndballcup like før sesongstart. I 2008 deltok over 160 lag fra Norge og Sverige, og tallet stiger fra år til år. I 2018 passerer cupen 300 lag og blir dermed en av Norges største innendørscuper i håndball.

Håndballuka

[rediger | rediger kilde]

For femte året på rad arrangeres det håndballskole i regi av Ski IL Håndball. Håndballuka er åpen for påmelding fra alle spillere mellom 8 og 16 år, uavhengig av klubbtilhørighet. De yngste trener på dagen fra 9 til to, og de eldste på kvelden fra 4 til 8. Både "egenproduserte" Linn-Kristin Riegelhuth og tidligere landslagsmålvakt Frode Scheie har vært innom som instruktører.

Spillerrådet

[rediger | rediger kilde]

Ski IL Håndball er et av få idrettslag i regionen som har et eget spillerråd. Rådet består av gutter og jenter fra alle årsklassene, og har som oppgave å sørge for at spillernes interesser blir tatt hånd om. Spillerrådet kan sammenliknes med et elevråd på en skole.

Kjente spillere

[rediger | rediger kilde]
  • Daglig leder: Trond Olav Paulsrud

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]
Autoritetsdata