Sayumi Michishige

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Sayumi Michishige
道重さゆみ
Morning Musume 20100703 Japan Expo 36.jpg
Sayumi Michishige at the Japan Expo on July 3, 2010
Født 13. juli 1989 (26 år)
Yamaguchi
Yrke Sanger
Statsborger i Ube, Yamaguchi, Japan
Medlem av Morning Musume
Kallenavn Sayumin, Shige-san, Sayu, Shige-pink, Misshige
Sjanger Japanese pop
Aktive år 2003–present
Plateselskap Zetima
Nettsted Official Weblog
Hello! Project.com

Sayumi Michishige (道重 さゆみ, Michishige Sayumi, (oppkalt etter Sayumi Horie) er født 19. juli 1989 i Ube, Yamaguchi Prefektur i Japan. Hun er en japansk idolsangerinne, fra den sjette genearasjon i J-pop gruppen Morning Musume, og er det medlemmet som har vært der lengst sammen med Ai Takahashi, Risa Niigaki og Reina Tanaka.

Hun begynte i Morning Musume] i 2003 sammen med Eri Kamei, Miki Fujimoto og Reina Tanaka, som alle debuterte med Morning Musume i konsernets nittende singel, "Shabondama". I 2005 ble hun tildelt oppgaven som mentor for medlemmet Koharu Kusumi(fra syvende generasjon), før Kusumi tok eksamen i desember 2009.

Michishige var også medlem av Hello! Project enhet Ecomoni, sammen med tidligere Morning Musume medlem Rika Ishikawa.

Når Michishige klarte auditionen for å bli med i Morning Musume,komenterte Morning Musume's produsent Tsunkuat sangstemmen hennes er svak og derfor begynte Michishige å ta sangtimer for å forbedre stemmen sin.

Karakter
Hun skildrer et ekstremt narsissistisk bilde av seg selv i TV-programmer og kaller seg ofte det søteste medlemmet i Morning Musume og sier at hennes søthet overvelder hennes dårlige sangstemme. I en av sketsjene kjent som Hello! Morning Theatre på showet deres, Hello! Morning, spilte hun ofte karakteren kjent som "Ichiban Kawaii" (søteste).

"Usa-chan Peace" (Bunny Peace) er et uttrykk som Michishige bruker til å identifisere seg selv. Mens hun sier "Usa-chan peace" viser hun peace tegnet (også kjent som victory) ved siden av øret.

Michishige er også medlem av Hello! Project kickball Team, Metro Rabbits H.P.