Sayumi Michishige

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Sayumi Michishige
道重さゆみ
Morning Musume 20100703 Japan Expo 36.jpg
Sayumi Michishige at the Japan Expo on July 3, 2010
Født13. juli 1989 (29 år)
Beskjeftigelse Sanger
Nasjonalitet Ube, Yamaguchi, Japan
Medlem av Morning Musume (20032014)
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)Sayumin, Shige-san, Sayu, Shige-pink
KallenavnSayumin, Shige-san, Sayu, Shige-pink, Misshige
SjangerJapanese pop
Aktive år2003–present
PlateselskapZetima
NettstedOfficial Weblog
Hello! Project.com

Sayumi Michishige (道重 さゆみ, Michishige Sayumi, (oppkalt etter Sayumi Horie) er født 19. juli 1989 i Ube, Yamaguchi Prefektur i Japan. Hun er en japansk idolsangerinne, fra den sjette genearasjon i J-pop gruppen Morning Musume, og er det medlemmet som har vært der lengst sammen med Ai Takahashi, Risa Niigaki og Reina Tanaka.

Hun begynte i Morning Musume] i 2003 sammen med Eri Kamei, Miki Fujimoto og Reina Tanaka, som alle debuterte med Morning Musume i konsernets nittende singel, "Shabondama". I 2005 ble hun tildelt oppgaven som mentor for medlemmet Koharu Kusumi(fra syvende generasjon), før Kusumi tok eksamen i desember 2009.

Michishige var også medlem av Hello! Project enhet Ecomoni, sammen med tidligere Morning Musume medlem Rika Ishikawa.

Når Michishige klarte auditionen for å bli med i Morning Musume,komenterte Morning Musume's produsent Tsunkuat sangstemmen hennes er svak og derfor begynte Michishige å ta sangtimer for å forbedre stemmen sin.

Karakter
Hun skildrer et ekstremt narsissistisk bilde av seg selv i TV-programmer og kaller seg ofte det søteste medlemmet i Morning Musume og sier at hennes søthet overvelder hennes dårlige sangstemme. I en av sketsjene kjent som Hello! Morning Theatre på showet deres, Hello! Morning, spilte hun ofte karakteren kjent som "Ichiban Kawaii" (søteste).

"Usa-chan Peace" (Bunny Peace) er et uttrykk som Michishige bruker til å identifisere seg selv. Mens hun sier "Usa-chan peace" viser hun peace tegnet (også kjent som victory) ved siden av øret.

Michishige er også medlem av Hello! Project kickball Team, Metro Rabbits H.P.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]