Emne på «Brukerdiskusjon:Kjetil r/Strukturert diskusjonsarkiv 1»

Jeblad (diskusjonbidrag)
Kjetil r (diskusjonbidrag)

Ja du mener jeg heller burde ha hurtigslettet den?

Jeblad (diskusjonbidrag)

Merk historikken]. Du har overtatt eierskapet. Hvis du ikke har skrevet artikkelen så bør du snarest rette historikken. Sletting av en artikkels historikk er høyst tvilsom praksis.

Ser at du er fullt klar over hvor tvilsom praksis dette er.

Kjetil r (diskusjonbidrag)

Historikken er at F.bendik flere ganger dumpet maskinoversatte tekstdumper på dette oppslagsordet, og at jeg barberte ned til to setninger heller enn å hurtigslette.

Jeg merker mer at du ikke liker dette, og skal ta synspunktet ditt med i vurderingen neste gang jeg tar en F.bendik-ryddeøkt.

Jeblad (diskusjonbidrag)

Beklager, men artikkelen er en bearbeiding av F.bendik sitt arbeid. Og du har slettet ham fra historikken. Uansett hva du måtte mene er dette et brudd i krediteringen. — Jeblad 13. apr. 2017 kl. 00:05 (CEST)

Kjetil r (diskusjonbidrag)

Ok, jeg kan gjerne slette den dersom du mener det er bedre. Hilsen Kjetil_r.

Jeblad (diskusjonbidrag)

Det er ikke jeg som påtar meg et ansvar. Dette er dine handlinger som du selv må stå for. Og nei, du kan ikke hevde at dette er vandalisme.

Kjetil r (diskusjonbidrag)

Mulig du prøver å provosere meg, men jeg er lite imponert i alle fall. Dersom jeg fortsatt ser deg poste ekle meldinger på brukerdiskusjonssider eller prosjektsider i morgen kommer jeg til å blokkere deg fra å redigere Wikipedia. Dette gjøres i såfall for å beskytte nettsamfunnet mot støy og kverulering, slik at folk kan bruke energien sin på konstruktive aktiviteter. En eventuell blokkering vil være i samsvar med tidligere advarsler, se , og m.fl. Hilsen Kjetil_r

Svar på «Dole Air Race»