Emne på «Brukerdiskusjon:Jeblad»

Diskusjonsteknikk

Dette emnet ble skjult av Jeblad
Begrunnelse: Taletrengt bruker
2
Kjetil r (diskusjonbidrag)

Hei, Wikipedia:Torget#Beregning av alder viser at du har sterke meninger om et emne, noe som selvfølgelig er helt greit. Det som er mindre greit er hvordan du fremstår i diskusjoner, tonen du har gjør at andre kvier seg for å delta.

Jeg mistenker at du ofte ikke mener å fremstå så skarp som du ofte oppfattes som. Et godt råd kan være å rett og slett kutte en del ned på antall innlegg i hver tråd, det er ikke slik at man svare på alt. Det kan også ofte være en fordel å bevisst drøye noen timer før man svarer på et innlegg, slik at man lar andre bridragsytere få større spillerom. Jeg tror folk vil oppfatte deg som mer positiv hvis du dominerer diskusjoner i mindre grad.

Diskusjonen på Torget gir meg dessverre flashbacks til Wikipedia:Torget/Arkiv/2016/juli#Noen_dyktige_programmerere.3F, der en bidragsyter kom med et ønske man kunne oppfylle 99% med én dags arbeid. Du kommer med et forslag til løsning som gjør veldig mye mer enn det som det opprinnelig er snakk om, og når jeg foreslår en enklere løsning skaper du bare dårlig stemning, og skremmer bort andre bidragsytere. Jeg tror gjerne på at du bidrar i beste mening i like diskusjoner, men du oppfattes som sagt som negativ. Prøv gjerne å tenke igjennom diskusjonsteknikken din.

Hilsen Kjetil_r

Jeblad (diskusjonbidrag)

Nå får du holde fred!