Portal:Test1

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
60.5039N 7.1313Ø     Norges vakreste landskap
Blabla.... (thumb visning)
Fra Hardanger
Fra Hardanger
Hardanger er landskapet langs og omkring Hardangerfjorden i Hordaland. Området starter i Kvinnherad i vest og følger fjorden helt inn til tettstedet Eidfjord i øst og sørover langs Sørfjorden.
60.5039N 7.1313Ø     Hengbratt fjellgård
Kjeåsen
Kjeåsen
Kjeåsen er en fjellgård i Eidfjord kommune.
Placeholder
Fv 7 Øystese – Ålvik
Fyksesundbrua
Fyksesundbrua
Fyksesundbrua er en hengebro i Kvam kommune.
Placeholder
Skieldorado på Kvamsskogen
Saata
Saata
Kvamskogen er et fjellplatå i Kvam kommune.
Saata
Saata
Kvamskogen er navnet et fjellplatå som går fra ca 400 til ca 1300 moh. i Kvam herad (kommune). Stedet er et hytteområde og skieldorado for folk i Hordaland. Hyttekonsentrasjonen hører til de største og tetteste i Norge.
Norges mest besøkte
Vøringsfossen
Vøringsfossen
Vøringsfossen i elva Bjoreio i Eidfjord kommune.
Vøringsfossen
Vøringsfossen
Vøringsfossen er del av elven Bjoreio i Eidfjord kommune i Hordaland fylke. Den har et loddrett fall på 145 meter og et totalt fall på 182 meter. Vannmengen i elven er regulert i forbindelse med kraftutbygging, men det er krav til minstevannføring på 12 m³ vann i sekundet i sommersesongen. Fossen ligger tett ved riksvei 7 lengst inne i Måbødalen i Hardanger og var Norges mest besøkte naturattraksjon i 2006.
Tørrskodd bak fossen!
Steindalsfossen
Steindalsfossen
Steinsdalsfossen rett vest for Norheimsund i Kvam kommune.
Steindalsfossen
Steindalsfossen
Steinsdalsfossen (også kalt Øvsthusfossen og Øfsthusfossen) ligger 2 kilometer vest for Norheimsund i Kvam herad i Hardanger. Fossen er en av de mest besøkte i Norge og er spesiell fordi det går en sti bak fossefallet hvor en kan gå tørrskodd. Fossen har et fall på 20 meter og rimelig god vannføring, særlig i mai og juni når det er snøsmelting.
60.8225N 9.5521Ø     På et fullstendig feil sted
Bagn
Bagn
Bagn er sentrum i Sør-Aurdal kommune.
Bagn
Bagn
Bagn er ei bygd, et delområde, en grunnkrets, og et tettsted som er administrasjonssenteret i Sør-Aurdal kommune i Oppland. Stedet er kjent som første stedet der tyske styrker ble drevet på retrett av like stor vestlige styrker.
60.8271N 9.7975Ø     Borti hogget
Litt her
Litt der